ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με τη φόρμα του Σίνερ για το 2.02

Ο Γιανίκ Σίνερ πανηγυρίζει κόντρα στον Σταν Βάβρινκα για τον τρίτο γύρο του US Open 2023
Ο Γιανίκ Σίνερ πανηγυρίζει κόντρα στον Σταν Βάβρινκα για τον τρίτο γύρο του US Open 2023 © 2023 ANDRES KUDACKI/ AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στον Γιανίκ Σίνερ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του US Open.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στον τέταρτο γύρο του US Open (05/09 03:15 Eurosport 1, Live από το SPORT24), στο ταμπλό των ανδρών, είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στον Γιανίκ Σίνερ (Νο. 6) και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο. 12).

Οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν. Ο Σίνερ κέρδισε την πρώτη τους συνάντηση στους «16» του Roland Garros το 2020, ωστόσο στη συνέχεια ο Ζβέρεφ πήρε τα επόμενα τρία ματς. Μεταξύ αυτών είναι και η νίκη του στους «16» του US Open το 2021 με 3-0 σετ. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν πέρυσι στο Masters του Μόντε Κάρλο, όταν ο Γερμανός είχε επικρατήσει του Ιταλού με 2-1 σετ.

Ο Σίνερ φτάνει στον τέταρτο γύρο του US Open για τρίτη διαδοχική χρονιά, αφού απέκλεισε το Σάββατο, τον πρωταθλητή του 2016, Σταν Βάβρινκα (Νο. 49) με 3-1 σετ. Ο 22χρονος Ιταλός τέλειωσε το ματς με 12 άσους, 33 winners και πέντε breaks σε 13 ευκαιρίες. Επίσης, έσωσε εννιά από τα 12 break points που είχε ο πολύπειρος Βάβρινκα.

Στους πρώτους δύο γύρους, ο Σίνερ απέκλεισε με χαρακτηριστική άνεση τους Λορέντσο Ζόνεγκο (6-4, 6-2, 6-4) και Γιανίκ Χάνφμαν (6-3, 6-1, 6-1). Γενικά, βρίσκεται σε άριστη φόρμα, όπως αποδεικνύει και το συνολικό του ρεκόρ φέτος (44-12). Έχει φτάσει σε τέσσερις τελικούς την τρέχουσα σεζόν, κερδίζοντας δύο τίτλους, μεταξύ αυτών και το πρώτο του Masters στο Τορόντο. Επίσης, έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό Grand Slam, στο Wimbledon.

Στον αντίποδα, ο Ζβέρεφ απέκλεισε στον τρίτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο. 19) με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του US Open για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Ο Γερμανός χρειάστηκε 3,5 ώρες για να κλείσει το ματς, παίζοντας tiebreak στα πρώτα δύο σετ και κερδίζοντας εύκολα με 6-1 τα επόμενα δύο.

Ο Ζβέρεφ έπαιξε τέσσερα σετ και στον δεύτερο γύρο απέναντι στον Ντάνιελ Αλτμάιερ, ενώ στον πρώτο είχε αποκλείσει με 3-0 τον Αλεξάνταρ Βούκιτς. Παραδοσιακά, ο 26χρονος Γερμανός τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Αμερικανικό Grand Slam. Υπενθυμίζεται, ότι το 2020 έχασε στον τελικό από τον Ντόμινικ Τιμ, ενώ το 2021 έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φέτος, έχει συνολικό ρεκόρ 41-20 σε επίπεδο ATP και καλύτερες στιγμές του είναι ο τίτλος στο Αμβούργο (ATP 500/χώμα) και οι ημιτελικοί στο Roland Garros και το Masters του Σινσινάτι (σκληρή επιφάνεια).

Παρότι ο Σβέρεφ έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με τον Σίνερ, οι μπουκ δίνουν φαβορί τον Ιταλό. Λογική αντιμετώπιση διότι ο Σίνερ βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του και φέτος προχωράει με συνέπεια βαθιά στα μεγάλα τουρνουά. Επίσης, ας έχουμε υπόψη μας ότι ο Σίνερ φέτος έχει ρεκόρ 25-6 στις σκληρές επιφάνειες, ποσοστό δηλαδή 80%!

Στο 2.02 η νίκη του Σίνερ με Over 30,5 Games, στη λογική ότι ο Σβέρεφ αποκλείεται να πέσει αμαχητί. Η συγκεκριμένη πάντως επιλογή μπορεί άνετα να επαληθευτεί ακόμη και στο ενδεχόμενο που το ματς λήξει 3-0 υπέρ του Ιταλού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζβέρεφ – Σίνερ: Νίκη Σίνερ & Over 30,5 (απόδοση 2.02), 03:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ