ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με φόρα από το Μεξικό ο Τσιτσιπάς στο Masters του Τορόντο

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates as he beats Serbia's Laslo Djere in a men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 8, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates as he beats Serbia's Laslo Djere in a men's singles match on day six of the Wimbledon tennis championships in London, Saturday, July 8, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Γκαέλ Μονφίς στο Masters του Τορόντο.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στον δεύτερο γύρο στο Masters του Τορόντο είναι ομολογουμένως αυτό ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γκαέλ Μονφίς (21:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από τον πρώτο του φετινό τίτλο, αφού την Κυριακή κατέκτησε το Los Cabos Open (ATP 250) στο Μεξικό, επικρατώντας με 2-0 σετ στον τελικό του Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο. 19).

Στην πορεία του προς το τρόπαιο, ο Στέφανος δυσκολεύτηκε μόνο στον προημιτελικό με τον Νίκολας Χάρι (No. 28), τον οποίο λύγισε στα τρία σετ. Αντίθετα, με τους Τζον Ισνερ (Νο. 114) και Μπόρνα Τσόριτς (Νο. 16), χρειάστηκε λιγότερο από 80 λεπτά για να φτάσει στη νίκη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έπαιξε εξαιρετικό τένις την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεξικό και πλέον βρίσκεται στο Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας ρεκόρ φέτος 18-4 στις σκληρές επιφάνειες.

Στον αντίποδα, ο 36χρονος πλέον Μονφίς οδεύει προς τη δύση της καριέρας του, ωστόσο παραμένει ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες στο τουρ. Το άλλοτε Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στη 276η θέση, ωστόσο στον πρώτο γύρο στο Open του Καναδά απέκλεισε με 2-1 (7-6, 6-7, 6-1) τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς (Νο. 29). Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιούμπανκς ήταν αυτός που έφραξε το δρόμο στον Τσιτσιπά, στον 4ο γύρο του Wimbledon.

Ο Μονφίς έχει φέτος ρεκόρ 4-6 σε επίπεδο ATP, ωστόσο τις τελευταίες επτά ημέρες μετράει τρεις νίκες, αφού πριν το Τορόντο, έφτασε στους "16" στην Ουάσινγκτον (ATP 500), επικρατώντας του Μπιορν Φρατάντζελο (Νο. 695) και του Αλεξάντερ Μπούμπλικ (Νο. 25).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο πολύπειρος Γάλλος προσπαθεί να επανέλθει μετά το τραυματισμό του στον καρπό, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το Roland Garros και ενώ είχε λυγίσει στα πέντε σετ τον Σεμπάστιαν Μπάες (Νο. 42). Μετά το γαλλικό Grand Slam, έμεινε εκτός δράσης σχεδόν δύο μήνες και δεν έλαβε μέρος σε κανένα τουρνουά στο γρασίδι.

Στην παρούσα φάση ο Τσιτσιπάς είναι δεδομένο πως έχει τον πρώτο λόγο. Η αυτοπεποίθησή του είναι στα ύψη, μετά τον τίτλο στο Los Cabos και παρότι το κορτ στο Τορόντο είναι πιο γρήγορο από αυτό στο Μεξικό, έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις πιο γρήγορες σκληρές επιφάνειες.

Από την άλλη, για τον Μονφίς η φετινή ίσως είναι η ύστατη συμμετοχή της καριέρας του στον Καναδά, επομένως θα ήθελε να δώσει μία γεμάτη τελευταία παράσταση. Πιθανότατα λοιπόν θα είναι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσει να γεμίσει τα σετ, σερβίροντας καλά. Πάνω σε αυτή τη λογική μπορούμε να ζητήσουμε τη νίκη του Στέφανου με Over 19,5 Games σε απόδοση 1.85.

Υπενθυμίζεται, ότι στο παρελθόν οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές, με τον Τσιτσιπά να μετράει δύο νίκες, αμφότερες στα τρία σετ, το 2018 στη Σανγκάη και το 2019 στο Ντουμπάι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Μονφίς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 Games (απόδοση 1.85), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ