TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Τένις: Λείπει ο Τσιτσιπάς, "χορεύουν" τα αουτσάιντερ στη Μαγιόρκα

Ο Λόιντ Χάρις στο Roland Garros κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ο Λόιντ Χάρις στο Roland Garros κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ © 2023 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τους δύο ημιτελικούς στο Open της Μαγιόρκα και ποντάρει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές στο 3.80 και στο 2.30.

Η προετοιμασία για το Wimbledon αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρή για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ούτε στη Στουτγάρδη προχώρησε, ούτε στο Χάλε, ούτε στη Μαγιόρκα που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο. Δεν διανύει περίοδο φόρμας, ψάχνει να βρει τρόπους να αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι του, αυτό προφανώς θέλει χρόνο για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα τον περιμένουμε. Δεν ξέχασε το τένις…

Στη Μαγιόρκα τα φαβορί δεν… ευδοκίμησαν την εβδομάδα που ολοκληρώνεται. Μόνο ο Μαναρινό δικαιολόγησε τον τίτλο του "seeded player". Ο Γάλλος διαθέτει ποιότητα, έχει την εμπειρία να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις, ξέρει να δημιουργεί τέτοιες στους αντιπάλους του. Σερβίρει καλά, ανεβαίνει στο φιλέ, η τακτική αυτή στο χόρτο αποδίδει. Νίκησε τον Πέγια στα τρία σετ, πιο εύκολα τον συμπατριώτη του, Μουτέ και τώρα… φλερτάρει με τον δωδέκατο τελικό της καριέρας του. Έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους. Του λείπει η σταθερότητα σε όλη του την καριέρα. Αρχίζει καλά ένα ματς, δεν ξέρεις πώς θα το τελειώσει. Μπαίνει μουδιασμένα, μένει πίσω, μπορεί να επιστρέψει από εκεί που θεωρείται χαμένος.

Θα βρει απέναντί του τον Γιανίκ Χάνφμαν, ο Γερμανός είναι αυτός που έστειλε σπίτι του τον Τσιτσιπά και δικαιούται να στοχεύει ψηλά. Χτυπάει δυνατά τις μπάλες, έχει καλή κίνηση, ανθεκτικός στα ράλι, ρισκάρει αρκετά και στο δεύτερο σερβίς, από τη στιγμή που η τακτική αποδίδει, δεν θα την αλλάξει. Ματς ανοικτό, μπορεί να πάει και στις δύο πλευρές, πιθανό το σενάριο να κριθεί στα 3 σετ…

Προγνωστικά Στοιχήματος

Θα προηγηθεί ο ημιτελικός του Κρίστοφερ Γιούμπανκς με τον Λόιντ Χάρις. Ο Αμερικανός έχει 36 άσους στα 3 ματς με Μίκελσεν (16), Σέλτον (10) και Ρίντερνες (10). Μεγάλο όπλο στις γρήγορες επιφάνειες, αποφεύγεις πολλά ράλι, δεν ξοδεύεις ενέργεια. Είναι παίκτης που στη μέρα του κάνει ζημιές, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Ο Χάρις από την άλλη, ξεκίνησε από τα προκριματικά, έχει φθάσει τις 5 νίκες στο τουρνουά και συνεχίζει. Το Νο. 298 στην παγκόσμια κατάταξη δεν λέει την αλήθεια για τον Νοτιαφρικανό. Το 2021 ήταν στο νούμερο 31, κάποιοι τραυματισμοί όμως τον έφεραν πίσω. Τώρα ανακάμπτει και μπορεί να επιστρέψει στα ψηλά. Σερβίρει απίστευτα στο τουρνουά, έχει φθάσει τους 87 (!) άσους. Γεμάτος αυτοπεποίθηση, θα ρίξει το βάρος στο παιχνίδι από τη βασική γραμμή, θα έχει λοιπόν και αυτός τις ευκαιρίες του.

Οι ημιτελικοί στη Μαγιόρκα είναι ισορροπημένοι, όποιο ζευγάρι προκύψει για τον τελικό δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Ανοικτά ματς, είναι πιθανό να κριθούν και οι δύο αγώνες στα τρία σετ, θα ρισκάρουμε με τη νίκη μόνο στον Χάρις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιούμπανκς - Χάρις: Ακριβές σκορ 1-2 (απόδοση 3.80)
  • Χάνφμαν - Μαναρινό: Σύνολο σετ 3 (απόδοση 2.30)
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ