ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: "Καθαρίζει" και τον Στρίκερ ο Τσιτσιπάς στο 2.00

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Μίλος Ράονιτς για τον πρώτο γύρο του US Open 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Μίλος Ράονιτς για τον πρώτο γύρο του US Open 2023 © 2023 FRANK FRANKLIN II/ASSOCIATED PRES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντόμινικ Στρίκερ, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε τον Ντόμινικ Στρίκερ για τον δεύτερο γύρο του US Open και είναι ασφαλώς το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Οι δύο τενίστες είχαν αναμετρηθεί μία φορά στο παρελθόν, το 2020 στη Στουτγάρδη (γρασίδι), με τον Στέφανο να επικρατεί με 2-0.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Open κόντρα στον Μίλος Ράονιτς και έφτασε σε ένα καθαρό 3-0 με 6-2, 6-3, 6-4.

Ο Ράονιτς είχε πατήσει στο παρελθόν ακόμη και στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως την τελευταία διετία έχει παίξει ελάχιστο τένις και μοιραία κατρακύλησε κάτω από το 300. Ο Τσιτσιπάς βέβαια ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και σοβαρός απέναντι στον Καναδό. Παρότι λοιπόν, δέχθηκε ένα break και είχε λιγότερα winners (25 έναντι 32) από τον Ράονιτς, επικράτησε σε λιγότερο από δύο ώρες, διότι έκανε 28 λιγότερα αβίαστα λάθη (20 έναντι 48).

Τώρα, ο Τσιτσιπάς έχει μπροστά του τον Στρίκερ, ο οποίος δεν έχει σπάσει ποτέ το φράγμα της 100αδας, αλλά βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη φόρμα από τον Ράονιτς. Ο 21χρονος Ελβετός μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες μαζί με τις τρεις που έκανε στα προκριματικά, προκειμένου να μπει στο κυρίως ταμπλό του US Open.

Στον πρώτο γύρο κέρδισε με 3-1 τον Αλεξέι Ποπίριν (Νο. 41), "χτυπώντας" ανελέητα τον Αυστραλό στο backhand του. Ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και κόντρα στον Στέφανο, ελπίζοντας ότι θα φτάσει σε μία μεγάλη νίκη που θα τον αλλάξει επίπεδο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η αλήθεια είναι πως ο αριστερόχειρας Στρίκερ δείχνει να έχει το ταλέντο για να μπει στην πρώτη 100αδα και πιθανότατα δεν θα είναι εύκολη λεία για τον Τσιτσιπά. Στην παρούσα φάση πάντως, μιλάμε για έναν παίκτη που βρίσκεται στο 128 της παγκόσμιας κατάταξης και φυσικά δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τις παραστάσεις και την κλάση του Στέφανου.

Ο Τσιτσιπάς φιλοδοξεί φέτος να κάνει την καλύτερή του πορεία στο US Open, στο οποίο παραδοσιακά δυσκολεύεται και έχει ως ταβάνι του τον τρίτο γύρο. Αντίπαλοι στο επίπεδο του Στρίκερ θεωρητικά δεν αποτελούν υψηλά εμπόδια, ωστόσο σε σύγκριση με την πρεμιέρα κόντρα στον Ράονιτς, μπορεί να συναντήσει μεγαλύτερη αντίσταση. Στο 2.00 η νίκη του Έλληνα πρωταθλητή με Over 32,5 Games, επιλογή που μπορεί να επαληθευτεί ακόμη και με 3-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Στρίκερ: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 32,5 Games (απόδοση 2.00), 18:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ