BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Η ώρα της επιβράβευσης για τη Σάκκαρη, value το 2.26

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της 2023 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο τελικό στο Citi Open της Ουάσινγκτον, όπου η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κόρι Γκοφ.

Η Μαρία Σάκκαρη έσπασε επιτέλους την κακοδαιμονία με τους χαμένους ημιτελικούς. Πέρασε για πρώτη φορά φέτος σε τελικό μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες και απόψε θα διεκδικήσει στο Citi Open της Ουάσινγκτον (WTA 500) τον δεύτερο τίτλο της σε WTA επίπεδο και πρώτο μετά το 2019 στο Μαρόκο (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα διασταυρωθεί στον μεγάλο τελικό με την Κόρι Γκοφ και για ακόμη μία φορά οι μπουκ θεωρούν πως είναι αουτσάιντερ.

Το ίδιο έκαναν και στον προημιτελικό με τη Μάντισον Κις και στον ημιτελικό με την Τζέσικα Πεγκούλα. Η Σάκκαρη πάντως διέψευσε τις αποδόσεις, κέρδισε τις δύο τενίστριες από τις ΗΠΑ με 2-0 (6-3, 6-3) σετ και 2-1 (6-3, 4-6, 6-2) αντίστοιχα και πάει απόψε να εξελιχθεί σε... εξολοθρεύτρα των Αμερικανίδων!

Η Γκοφ βέβαια δεν είναι καμία τυχαία αθλήτρια. Είναι μόλις 19 ετών και όμως βρίσκεται στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης, μία θέση πάνω από τη Σάκκαρη, που προσπέρασε πλέον την Πέτρα Κβίτοβα.

Έφτασε στον τελικό του Ουάσινγκτον Open χωρίς να χάσει κανένα σετ απέναντι στις Χέιλι Μπάπτιστ (Νο. 204), Μπελίντα Μπέντσιτς (Νο. 15) και Λουιντμίλα Σαμσόνοβα (Νο. 18). Φέτος έχει κατακτήσει έναν τίτλο, την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, στο Όκλαντ (WTA 250) της Νέας Ζηλανδίας.

Στη συνέχεια είχε δύο παρουσίες σε ημιτελικούς, στο Masters του Ντουμπάι (σκληρή επιφάνεια), όπου έχασε από την Ιγκα Σβιόντεκ (Νο. 1) και στο 500αρι τουρνουά στο Ιστμπουρν (γρασίδι) της Μεγάλης Βρετανίας, όπου έχασε από τη συμπατριώτισσά της, Μάντισον Κις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το αποψινό ματς είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο, διότι διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο στην καριέρα τους. Η Γκοφ έχει κατακτήσει στο παρελθόν τρία τουρνουά WTA 250, ενώ η Σάκκαρη ένα. Γενικά, η Σάκκαρη έχει ρεκόρ 1/7 στους τελικούς που έχει συμμετάσχει, ενώ η Γκοφ 3/4.

Η Μαρία ωστόσο, είναι σαφώς πιο έμπειρη τενίστρια από την Γκοφ, μπορεί να ελέγξει καλύτερα το forehand της και παραδοσιακά στις αναμετρήσεις με τη νεαρή Αμερικανίδα έχει το πάνω χέρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 2020 και μετά έχουν συναντηθεί πέντε φορές και το ρεκόρ είναι 4-1 υπέρ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Ειδικά σε σκληρές επιφάνειες, η Σάκκαρη μετράει 3x3 νίκες απέναντι στην Γκοφ χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ (Σινσινάτι, Αμπου Ντάμπι, Ντόχα). Σε τιμές αουτσάιντερ, άνω του 2.20 αξίζει να εμπιστευτούμε τη Σάκκαρη, στη λογική ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να επιβραβευτεί με έναν σημαντικό τίτλο για τη συνέπειά της όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Γκοφ: Νίκη Σάκκαρη (απόδοση 2.26), 21:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ