ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Επιστροφή στις σκληρές επιφάνειες για τον Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Christopher Eubanks of the US in a men's singles match on day eight of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, July 10, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Christopher Eubanks of the US in a men's singles match on day eight of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, July 10, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Los Cabos Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά από ένα break σχεδόν ενός μήνα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφού θα λάβει μέρος στο Los Cabos Open (ATP 250) του Μεξικού. Το Νο. 5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει (03/08 07:00 Live από το SPORT24) στον δεύτερο γύρο τον Τζον Ισνερ (Νο. 114).

Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε για φέτος τις υποχρεώσεις του στο γρασίδι με ρεκόρ 4-4 και έναν άδοξο αποκλεισμό στο τέταρτο γύρο του Wimbledon, από τον Κρίστοφερ Γιουάμπανκς (Νο. 29). Τώρα, επανέρχεται στις σκληρές επιφάνειες, όπου έχει ρεκόρ φέτος 11-3. Ο Τσιτσιπάς είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 10 διαδοχικές νίκες στο United Cup και το Australian Open, πουν χάσει από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Grand Slam.

Σίγουρα, το ματς με τον Ισνερ είναι μία καλή ευκαιρία για να ξαναβρεί το ρυθμό του εν όψει των δύο Masters που ακολουθούν σε Τορόντο και Σινσινάτι και φυσικά εν όψει του US Open στα τέλη Αυγούστου. Στο παρελθόν, ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει επτά φορές τον Ισνερ. Στις πρώτες δύο, το 2017 και το 2018 ηττήθηκε, εν συνεχεία όμως μετράει πέντε σερί νίκες απέναντι στον Αμερικανό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο 38χρονος Ισνερ έχει φέτος ρεκόρ 8-11 σε επίπεδο ATP. Και στα τρία Grand Slam φέτος αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο. Έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στο Ντάλας (ATP 250 – σκληρή επιφάνεια) τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου έφτασε ως τον τελικό. Επίσης, έφτασε μέχρι τον ημιτελικό στο Νιούπορτ (ATP 250 – γρασίδι) τον Ιούλιο. Ακολούθησε η ήττα στον πρώτο γύρο στην Ατλάντα (ATP 250 – σκληρή επιφάνεια) από τον Ντόμινικ Κέπφερ (Νο. 88) και η νίκη με 2-0 σετ επί του Ρίνκι Χιγικάτα (Νο. 110) στον πρώτο γύρο του Los Cabos Open.

Ο θηριώδης Αμερικανός (2.08 μ.) δεν έχει ασφαλώς τα πόδια και την ευκινησία του Τσιτσιπά. Γενικά, τα καλά του χρόνια στο τένις ανήκουν στο παρελθόν. Παραμένει πάντως ένας από τους κορυφαίους σέρβερ στο τουρ και δεν είναι καθόλου απλό να σπάσεις το σερβίς του. Δεν θα προξενήσει εντύπωση λοιπόν αν καταφέρει να γεμίσει τα σετ. Στο 1.75 η νίκη του Στέφανου με Over 21,5 Games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Ισνερ: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 21,5 Games (απόδοση 1.75), 07:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ