ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Αλλάζει... τσιπάκι η Σάκκαρη και ξεκινάει στο Σαν Ντιέγκο με το 1.80

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε @ 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρης με την Καμίλα Οσόριο Σεράνο για τον δεύτερο γύρο του San Diego Open.

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει απόψε πρεμιέρα στο San Diego Open (WTA 500) αντιμετωπίζοντας την Καμίλα Οσόριο Σεράνο, Νο. 75 της παγκόσμιας κατάταξης (21:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προέρχεται από τον άδοξο αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του US Open, κόντρα στη Ρεμπέκα Μασάροβα. Αυτός ήταν ο τρίτος διαδοχικός αποκλεισμός στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam, μετά από εκείνους στο Roland Garros και στο Wimbledon.

Μετά την ήττα από την Μασάροβα η Σάκκαρη ξέσπασε και με βουρκωμένα μάτια δήλωσε ότι νιώθει πως ντροπιάζει όλους του Έλληνες με τις εμφανίσεις της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα από τους αγώνες για να καθαρίσει το μυαλό της και να ανασυνταχθεί ψυχολογικά.

Τελικά, η Μαρία αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά τις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν, αντλώντας δύναμη και κίνητρο από τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έλαβε.

Η Σάκκαρη έχει φέτος ρεκόρ 28-18 και είναι αλήθεια πως οι εμφανίσεις της κινούνται κάτω από τα συνηθισμένα στάνταρ της. Μιλάμε πάντως για μία αθλήτρια που βρίσκεται στο Νο. 9 του κόσμου και που έχει φτάσει στο παρελθόν ακόμη και στο Νο. 3.

Ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου η Σάκκαρη να... αλλάξει τσιπάκι, προκειμένου να βρει ξανά τη χαμένη αυτοπεποίθησή της. Αυτή που είχε για παράδειγμα τον περασμένο Αύγουστο στο City DC Open (WTA 500), όταν έφτασε ως τον τελικό, αλλά έχασε εκεί από την Κόκο Γκοφ, τη μετέπειτα πρωταθλήτρια του US Open.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στην Καμίλα Οσόριο, πέρασε δύο προκριματικούς πριν αποκλείσει στον πρώτο γύρο την Μαγκνταλένα Φρετς με 2-1 σετ. Προηγουμένως, η Κολομβιανή τενίστρια αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του US Open από τον Ονς Τζαμπέρ (Νο. 7) με 2-0 σετ.

Ο 21χρονη Οσόριο έχει αντιμετωπίσει μία φορά στο παρελθόν τη Σάκκαρη, πέρυσι τον Ιούνιο στο Rothesay Open του Νότιγχαμ (WTA 250). Σε εκείνο το ματς η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε επικρατήσει με 2-0 σετ (6-2, 6-3).

Στο χέρι της Σάκκαρη να ντουμπλάρει απόψε τις νίκες της κόντρα στον Οσόριο, φτιάχνοντας παράλληλα την ψυχολογία της μετά τα όσα συνέβησαν στο US Open. Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στη νεαρή Κολομβιανή. Φαβορί του 1.40 η Σάκκαρη, ανεβαίνει στο 1.80 η νίκη της με Over 17,5 Games, επιλογή που μπορεί να επαληθευτεί ακόμη και με 2-0 σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Οσόριο Σεράνο: Νίκη Σάκκαρη & Over 17,5 Games (απόδοση 1.80), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ