ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Stoiximan Super League: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο 2.02, Καρλίτος στο 3.60

Ο Καρλίτος στο Λαμία - Βόλος
Ο Καρλίτος στο Λαμία - Βόλος INTIME SPORTS

Προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League και το Match Money στηρίζεται σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ποντάρει στο ενδέκατο φετινό γκολ του Καρλίτος της Λαμίας.

Ατρόμητος – Λαμία: Η Λαμία είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της έκτης θέσης και της συμμετοχής στα πλέι-οφ, αν επικρατήσει του Ατρόμητου στο Περιστέρι καπαρώνει και μαθηματικά το "εισιτήριο". Στη φετινή εξαιρετική της πορεία ο Καρλίτος είναι από τους κύριους πρωταγωνιστές.

Απόψε θα παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λαμίας, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας δέχθηκε δελεαστική πρόταση από την Αστάνα και θα τον παραχωρήσει στο κλαμπ του Καζακστάν. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, ο Ισπανός άσος θα έχει αυξημένο κίνητρο και λογικά θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου με ακόμη ένα κομβικό γκολ.

Ο έμπειρος Ισπανός φορ έχει σημειώσει 10 γκολ σε 21 συμμετοχές και βρήκε δίχτυα στα τελευταία τρία ματς που αγωνίστηκε. Γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, "ζευγάρι" με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, φανταστικό τέρμα εναντίον του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με σλάλομ. Στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών, άρα θα είναι φρέσκος για το πολύ σημαντικό ματς στο Περιστέρι. Το anytime του Καρλίτος πληρώνει 3.60.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Η ΑΕΚ πέρασε με σχετική άνεση από τη Λαμία (3-1) και κράτησε το +1 από τον ΠΑΟΚ, στη μάχη για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Η Ένωση είναι σε σχετικά καλό φεγγάρι και επιθετικά, σκοράρει πολύ στα τελευταία παιχνίδια και μπορεί να ανεβάσει τον δείκτη της νίκης της, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο οποίος ταξιδεύει στην Αθήνα με αρκετές απουσίες και με πεσμένο ηθικό, μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ, παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε με 2-0 στο 20λεπτο. Ο ΠΑΣ δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Εραμούσπε, Ριένστρα, Καραχάλιο και Ροσέρο, οι επιλογές του περιορίζονται κατά πολύ.

Θα ψάξουμε το ποντάρισμα στο να κερδίσει η ΑΕΚ και τα δύο ημίχρονα, σε απόδοση 2.02.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού, επικράτησε με 3-1 και στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι θα βρει αντίπαλο ένα αγαπημένο του "θύμα" φέτος. Ο Δικέφαλος έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Πανσερραϊκό, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πήρε ισάριθμες νίκες σημειώνοντας συνολικά 14 γκολ! 5-0 και στα δύο ματς στην Τούμπα, 4-0 στις Σέρρες για το κύπελλο, η παράδοση είναι πολύ ισχυρή για να αγνοηθεί.

Δεν θα ψάξουμε κάτι το πολύ εξεζητημένο, το συνδυαστικό της νίκης του ΠΑΟΚ με το Over 2,5 πληρώνει το ικανοποιητικό 2.02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατρόμητος – Λαμία: Καρλίτος anytime σκόρερ (απόδοση 3.60), 17:00
  • ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: ΑΕΚ να νικήσει και τα 2 ημίχρονα (απόδοση 2.02), 19:00
  • Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.02), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ