TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο FA Cup

Ο Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ
Ο Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Λίβερπουλ και Γουλβς συνθέτουν τα δυάδα από τα σημερινά παιχνίδια του 5ου γύρου του FA Cup.

Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον. Βλέποντας κανείς τις αποδόσεις του ζευγαριού, αυτό που χτυπάει στο μάτι ακόμη και σε κάποιον άπειρο είναι το 1.70 του άσου. Γιατί, φυσικά, το ζευγάρι είναι ανάμεσα στην πρωτοπόρο της Premier League και της 4ης της Championship. Και για να γίνει ακόμη πιο αντιληπτό, ο μέσος όρος απόδοσης της Λίβερπουλ φέτος στα ματς πρωταθλήματος στο Άνφιλντ είναι γύρω στο 1.55! Ή, για να το πούμε και διαφορετικά: με την Τσέλσι έδινε 1.73 και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1.42!

Φυσικά, υπάρχει λογική εξήγηση. Τα γνωστά πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών της Λίβερπουλ, που στον τελικό του League Cup με την Τσέλσι την Κυριακή τέλειωσε το ματς με μ.ό. ηλικίας της εντεκάδας της κάτω των 22 ετών! Ο Κλοπ είναι υποχρεωμένος να εμπιστευτεί ξανά τα "kids", η εντεκάδα της Λίβερπουλ που θα παραταχθεί σήμερα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό και, με δεδομένη τη φήμη του FA Cup, η αγορά προσέχει πολύ την πιθανότητα της έκπληξης, ανεβάζοντας κατά συνέπεια ψηλά τον άσο και κρατώντας το διπλό μόλις στο 4.50-4.75.

Υπάρχει όμως ένας σοβαρός αντίλογος. Ότι τα "kids" της Λίβερπουλ τη σήκωσαν την κούπα του League Cup κόντρα στην Τσέλσι την Κυριακή! Τόσο απλά. Και το κλίμα αυτή την περίοδο στο Άνφιλντ, σε συνδυασμό με τη συναισθηματική φόρτιση μετά την ανακοίνωση-βόμβα του Κλοπ για την αποχώρησή του το καλοκαίρι, είναι με μια λέξη απίστευτο. Και σε ένα τέτοιο Άνφιλντ, με μια Λίβερπουλ με τέτοια τρομερή ψυχολογία, απέναντι σε μια ομάδα που, όσο δουλεμένη και ταλέντο να έχει, δεν παύει να είναι ομάδα Championship, το 1,70 έχει καθαρή στοιχηματική αξία.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Γουλβς – Μπράιτον. Το χαρακτηριστικό της φετινής Μπράιτον είναι η αστάθειά της. Ικανή για πολύ μεγάλα ματς και πολύ μεγάλα αποτελέσματα (1-3 στο Ολντ Τράφορντ, 3-1 τη Νιούκαστλ και 4-2 την Τότεναμ), αλλά και με νεκρές μέρες (4-0 από τη Λούτον, 6-1 από την Άστον Βίλα). Κάτι βέβαια που έχει την εξήγησή του, καθώς η Μπράιτον φέτος είχε την πρωτόγνωρη για την ίδια εμπειρία της Ευρώπης και ταυτόχρονα ταλαιπωρείται συνέχεια από σοβαρούς τραυματισμούς – τελευταίος αυτός του Μιτόμα, που χάνει τη σεζόν.

Η Γουλβς, από την πλευρά της, είναι πιο αθόρυβη ομάδα, ίσως κάνει λιγότερο γκελ, αλλά είναι πιο συνεπής και σταθερή – και στη βαθμολογία της Premier δεν τη χωρίζει πρακτικά τίποτα από την Μπράιτον, 7η η Μπράιτον με 39, 9η η Γουλβς με 38. Η Γουλβς, ταυτόχρονα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο: με έξι νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της στην Premier και με μόλις δύο ήττες στα τελευταία 12 σε όλες τις διοργανώσεις στο Μολινό, όπου έχει κερδίσει Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Τσέλσι. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για την Μπράιτον, που στα τελευταία της εφτά εκτός έδρας στην Premier έχει τέσσερις ήττες έχοντας κερδίσει μόνο την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Ευρώπη είναι ξανά προ των πυλών για την Μπράιτον (την άλλη Πέμπτη με τη Ρόμα) και ο Ντε Τζέρμπι, με τους τραυματισμούς να παραμένουν στο προσκήνιο, καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του. Αντίθετα η Γουλβς δεν έχει τέτοια "προβλήματα" και η βαθμολογική της άνεση της δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσει με όλες της τις δυνάμεις μια διάκριση στο κύπελλο.

Στο 2.50 είναι ο άσος της Γουλβς και φυσικά μπορεί να παιχτεί στα ίσα. Αλλά επειδή είναι νοκ άουτ FA Cup και επειδή ένας άγραφος νόμος του στοιχήματος λέει ότι οι αποδόσεις δύο σημείων μιας δυάδας είναι καλό να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, είναι μάλλον καλύτερη ιδέα το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Μπράιτον: 1 DNB (απόδοση 1.80) 21:45
  • Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: 1 (απόδοση 1.70) 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ