ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζαριά στην Πολωνία

Οπαδοί της Πολωνίας στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ
Οπαδοί της Πολωνίας © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Το στοίχημα, ως γνωστόν, δεν έχει πατρίδα και σε ένα χαλαρό, εκτός Champions League, στοιχηματικό πρόγραμμα το βλέμμα ταξιδεύει στην Πολωνία.

Κορόνα – Ράκοφ. H Ράκοφ πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα Πολωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αλλά βέβαια, όπως συχνά συμβαίνει σε ομάδες αυτού του επιπέδου, και όχι της Λέγκια ή της Λεχ Πόζναν, η επόμενη χρονιά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Η Ράκοφ είναι αυτή τη στιγμή 4η στη βαθμολογία, στο -5 από την κορυφή, έρχεται από κακή εμφάνιση στο 1-1 με τη νεοφώτιστη Πούστσα και 16η στη βαθμολογία και ο νεαρός τεχνικός της, ο Νταβίντ Σβάργκα, που ανέλαβε φέτος το καλοκαίρι, φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Κορόνα, από την πλευρά της, είναι μπλεγμένη στη μάχη της παραμονής: στη 15η θέση, ισόβαθμη με την Πούστσα και ακριβώς πάνω στην κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού. Στην Κορόνα υπάρχει όμως συσπείρωση, οι πρόσφατες εμφανίσεις άξιζαν περισσότερα πράγματα και στην έδρα της, γενικότερα, είναι ανταγωνιστικότατη: 3-5-1 στα τελευταία εννιά εντός έδρας με την ήττα 0-1 από τη Λεχ Πόζναν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο 4,00 φτάνει ο άσος και σε μια, εκτός Champions League, χαλαρή στοιχηματική μέρα μάλλον αξίζει μία… ζαριά. Είτε στον καθαρό άσο είτε με την κάλυψη του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κορόνα – Ράκοφ: 1 DNB (απόδοση 2,75) 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ