TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ύπουλη δοκιμασία για την Μπόκα Τζούνιορς

Ο Σεμπάστιαν Μπατάλια στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς σε superclasico κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ
Ο Σεμπάστιαν Μπατάλια © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Το κλίμα στην Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει ηρεμήσει, όλοι παραμένουν υπό πίεση και ο Μπατάλια θα πάει με καλή ενδεκάδα κόντρα στην Μπαράκας που σκοπεύει να τα δώσει όλα ως το τέλος. Ποντάρισμα στο 2.41.

Σε τεντωμένο σχοινί παραμένει η κατάσταση στην Μπόκα Τζούνιορς, ο Μπατάλια παραμένει υπό πίεση, όλα είναι ρευστά και η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Σεντράλ Κόρδοβα δεν έφερε την απόλυτη ηρεμία. Ναι μεν η ομάδα πήρε μια καλή νίκη για να παραμένει στην τετράδα του ομίλου, αλλά με το όλο κλίμα που επικρατεί και το άγχος του Μπατάλια δεν αποκλείεται ακόμα και τα playoffs του Copa de la Liga να χαθούν στο τέλος.

Μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφερε στη Βραζιλία και έχασε από την Κορίνθιανς με 2-0. Το πάλεψε μέχρι ένα σημείο, αλλά από και πέρα με την πίεση που δέχτηκε η ήττα κρίνεται δίκαιη από την Τιμάο. Ο προβληματισμός είναι δεδομένος και επικρατεί μια συσπείρωση στο εσωτερικό ώστε να γυρίσει ο διακόπτης.

Απόψε κοντράρονται με την αξιόμαχη Μπαράκας, φιλόδοξη, μαχητική και απρόβλεπτη όσο φτάνουμε προς το τέλος. Κόντρα στη λογική συχνά η συμπεριφορά της, ενώ έχει βγάλει αποτελέσματα σε αναμετρήσεις που ουδείς περίμενε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καθόλου εύκολο το ματς, η Μπαράκας θα ρισκάρει, θα μπει άγνοια κινδύνου, ενώ η Μπόκα σκοπεύει να μην ανοίξει το ροτέισον. Το αποψινό παιχνίδι προέχει σε σύγκριση μ’ αυτό κόντρα στην Όλγουεϊς Ρέντι για το Copa Libertadores μεσοβδόμαδα. Ο άσος όμως είναι αδιάφορος, δεν είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι όσο δείχνει το 1.30 και κάτι κόντρα σε μια ομάδα που απέχει 4 βαθμούς από την τετράδα. Στο 2.41 το 1Χ & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Μπαράκας: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.41), 01:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ