TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχονται νεύρα, γκολ και 2.52 στην Αργεντινή

Ο Ρικάρντο Σιελίνσκι
Ο Ρικάρντο Σιελίνσκι © 2023 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Η αγωνία φτάνει στην κορύφωσή της στην Αργεντινή με την τελευταία αγωνιστική της regular season του Copa de la Liga. Ο Ντενίς Μάρκο ποντάρει σε μια επιλογή του 2.52 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Τα κομπιουτεράκια βγαίνουν σε όλες τις ομάδες πλέον, το τοπίο για την τελευταία αγωνιστική στο Copa de la Liga στην Αργεντινή είναι θολό και πολλά σημεία δεν είναι ξεκάθαρα. Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης) θα δει πως ξεχωρίζει το Λανούς - Εστουδιάντες. Ρικάρντο Ζιελίνσκι ή αλλιώς Ρούσο, εναντίον του Εντουάρντο Ντομίνγκες. Δυο δυναμικοί και σπουδαίοι προπονητές που έχουν επιδείξει αξιόλογη δουλειά. Σαφέστατα πιο έμπειρος ο Ρούσο, αλλά ο Ντομίνγκες είναι ένας κόουτς που βάζει τις ομάδες του να τρέχουν και γενικότερα δεν μασάει.

Δεύτερη η Εστουδιάντες, τρίτη η Λανούς με ένα βαθμό λιγότερο. Προχωράνε οι τέσσερις πρώτοι και πέμπτη είναι η Μπόκα με 2 βαθμούς λιγότερους από τη δεύτερη Εστουδιάντες. Τα πράγματα είναι απλά ναι μεν θέλουν και οι δύο τη νίκη, ωστόσο εάν μια εκ των δύο χάσει, θέλει να χάσει κάποια εκ των Ντιφένσα Χουστίσια (παίζει εντός με τη Νιούελς), Μπόκα (αντιμετωπίζει εντός την πρωτοπόρο Γοδόι) και Ράσινγκ (δοκιμάζεται εκτός με την Μπελγράνο). Ειδικότερα δυο εξ αυτών, δεν είναι αρκετή η μια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει ο παράγοντας κίνητρο, ωστόσο αμφότερες έχουν ποιότητα και ταλέντο, ενώ έχουν ηθικό, αφού βρίσκονται ξανά στα πάνω τους. Η Λανούς προέρχεται από νίκη στο Sudamericana απέναντι στη Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο (Περού) με 2-1 εντός. Ενώ η Εστουδιάντες υπέταξε εντός την πάντα υπολογίσιμη Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) στο Libertadores με 2-1, ενώ πριν λίγα 24ωρα κέρδισε την Μπόκα 1-0 σ' ένα ματς που είχε γίνει σε δύο δόσεις και αυτή τη φορά παίχτηκαν τα υπόλοιπα 63 λεπτά, αφού στο ματς της 11ης αγωνιστικής είχε προκύψει πρόβλημα υγείας με τον επιτελικό μέσο Αλταμιράνο. Τσιμπημένες οι τιμές του Over, αξίζει το ρίσκο στα δικά μου μάτια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανούς - Εστουδιάντες: Over 2,5 (απόδοση 2.52), Τετάρτη 01:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ