TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχονται γκολ και 1.85 στο Μεξικό

Ο Ισραέλ Ρέγιες πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ της Πουέμπλα κόντρα στην Αμέρικα
Ο Ισραέλ Ρέγιες πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ της Πουέμπλα κόντρα στην Αμέρικα © 2022 FERNANDO LLANO/ASSOCIATED PRESS

Πουέμπλα και Νεκάξα κοντράρονται για την 9η αγωνιστική του Απερτούρα στο Μεξικό σ’ ένα δυνατό ματς που υπόσχεται γκολ. Ποντάρισμα στο 1.85.

Συνεχίζεται η δράση στο Μεξικό και απόψε στο μενού υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις που διεξάγονται στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του Απερτούρα. Στις 05:05 η Πουέμπλα κοντράρεται με τη Νεκάξα σ’ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και δυνατό σταύρωμα βάσει του μομέντουμ που βρίσκονται αμφότερες.

Αναμένεται ισορροπημένο ματς, έχει αρκετά την ισοπαλία μάλιστα με βάση τα όσα έχουν δείξει και οι δύο πλευρές τον τελευταίο καιρό. Βρίσκονται στις θέσεις του ρεπεσάζ αλλά η απόσταση από την τετράδα είναι οριακή. Η Πατσούκα είναι τέταρτη με 12 βαθμούς, όσους έχει και η Νεκάξα, αλλά με την πρώτη να έχει ματς λιγότερο. Ακολουθεί έκτη η Πουέμπλα με 11 βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες.

Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η οικοδέσποινα, οι δύο τελευταίες μάλιστα συνδυάστηκαν με Goal/Goal. Έβγαλε αυταπάρνηση και γερό τσαγανό μάλιστα στο τελευταίο με την Τιχουάνα. Βρέθηκε να χάνει 3-1 εκτός έδρας, μείωσε στο 85’, ενώ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Η Νεκάξα διασκεδάζει τις εντυπώσεις. Μετράει τρεις νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων, οι δύο ήττες ήταν απέναντι στην Κρους Ασούλ (1-0 εκτός) και τη Μοντερέι (2-1 εντός). Κόντρα στη Μοντερέι, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής παρά την ήττα έπιασε θετική βαθμολογία, αφού έβαλε δύσκολα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Έδειξε για άλλη μια φορά πόσο συνεπής είναι στο σκοράρισμα συν τοις άλλοις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες κάνουν φάσεις, παίζουν δυνατά και χωρίς σκοπιμότητες, έχουν το μομέντουμ και ρολάρουν τελευταία. Μπορούν να χαρίσουν ένα ματς με πλειάδα ευκαιριών. Έχει πολύ το Goal/Goal το ματς και στο 1.85 υπάρχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πουέμπλα - Νεκάξα: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 05:05
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ