ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπόσχεται στο 1.75 στο Βολκάνο η Τίγκρες

Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα, τεχνικό της Τίγκρες
Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα © 2022 MARCO UGARTE/ASSOCIATED PRESS

Η Τίγκρες προσπαθεί να χτίσει θετικό σερί στο Κλαουσούρα και βρίσκει απέναντί της την Μασατλάν που ψάχνεται. Ποντάρισμα στο 1.75.

Τα χρειάστηκε κόντρα στην Πούμας η Τίγκρες, ζορίστηκε μέχρι ενός βαθμού, αλλά σήκωσε ανάστημα και πήρε τη νίκη με ανατροπή. Πίσω στο σκορ στο 31’, έκανε φάσεις από εκεί και πέρα ισοφάρισε στο 78’, ενώ ο Ζινιάκ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο ενδιάμεσο κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά ανάρρωσε και προλαβαίνει το σημερινό ματς, αφού προπονήθηκε κανονικά μέσα στην εβδομάδα.

Η Μασατλάν ψάχνεται, κάνει δοκιμές, αναζητάει χημεία και το κατάλληλο σχήμα ώστε να ανταπεξέλθει, πάει στο χειρότερο δυνατό σημείο να αντιμετωπίσει την Τίγκρες. Χωρίς νίκη μετά από δύο ματς η φιλοξενούμενη, παίζει με άγνοια κινδύνου, ανοίγει τα ματς της, αλλά δυσκολεύεται να τελειώσει τις φάσεις και να απειλήσει. Μετά το 3-0 από τη Γουαδαλαχάρα εκτός, έχασε εντός από την Τολούκα 2-1 εντός έδρας βγάζοντας αρκετό άγχος στο παιχνίδι της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τίγκρες διαθέτει ισχυρό ρόστερ, έχει ετοιμοπόλεμο τον Ζινιάκ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κάτι που αποτυπώνεται περίτρανα και στο σετ τιμών. Την ίδια ώρα η Μασατλάν θα στερηθεί τον γκολτζή Σόσα λόγω τιμωρίας. Στο 1.75 το combo bet 1 & over 1,5 φαντάζει δίκαιο και εφικτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τίγκρες - Μασατλάν: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.75), 04:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ