ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπερκοστολογημένα γκολ στο Μεξικό

Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα, τεχνικό της Τίγκρες
Ο Ζινιάκ πανηγυρίζει γκολ με τον Μιγκέλ Ερέρα © 2022 MARCO UGARTE/ASSOCIATED PRESS

Γουαδαλαχάρα και Τίγκρες κοντράρονται για την πέμπτη αγωνιστική του Κλαουσούρα σε μια αναμέτρηση που η αξία βρίσκεται στα γκολ.

Συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον το Κλαουσούρα στο Μεξικό. Σειρά παίρνει η πέμπτη αγωνιστική και οι ομάδες σιγά σιγά βρίσκουν τα πατήματά τους. Έχει δρόμο όμως ακόμα η υπόθεση. Από το πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει το Γουαδαλαχάρα - Τίγκρες με τις δύο ομάδες να έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς μετά από 4 ματς και να βρίσκονται στην πέμπτη θέση και στο -4 από τις πρωτοπόρους Πουέμπλα και Άτλας με ματς παραπάνω. Η Γουαδαλαχάρα έχει πάντως το πάνω χέρι λόγω καλύτερου συντελεστή (+4 έναντι 0).

Από τονωτική νίκη προέρχεται η Γουαδαλαχάρα, καθώς μεσοβδόμαδα κέρδισε τη Χουαρές με 3-1 σε μια αναμέτρηση που ήταν κυριαρχική σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα, αλλά παρουσίασε ξανά ρήγματα στην άμυνα. Έπαιζε πάντως από το 53’ με παίκτη λιγότερο. Δεν την πάτησε όμως. Προέρχεται από τρία σερί Goal/Goal.

Άλλο ένα ματς ροντέο χάρισε η Τίγκρες που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο ως τώρα, αλλά από τη μέση και πίσω είναι απρόσεκτη. Πάνω κάτω η μπάλα κόντρα στη Μασατλάν, τα κατάφερε όμως και επικράτησε εντός έδρας 4-3. 2-0 στο 24’, ισοφαρίστηκε στο 65’, 3-2 με τον Ζινιάκ στο 76’, 4-2 στο 78’ με τον Γκονζάλεζ. Η αντίπαλος μείωσε σε 4-3 στις καθυστερήσεις. Έχει δεχτεί γκολ σ' όλα τα ματς φέτος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Τίγκρες είναι ισχυρή επιθετικά, υπάρχει ταλέντο και εμπειρία. Η Γουαδαλαχάρα παιχνίδι με παιχνίδι είναι καλύτερη. Αμφότερες δέχονται πάντως φάσεις και δεν κάνουν παιχνίδι σκοπιμότητας. Στο 1.92 το Goal/Goal, είναι ψηλά και αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουαδαλαχάρα - Τίγκρες: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ