ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεφεύγει το 2.50 της Μπόκα

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ στο Μπόκα - Ρίβερ
Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ στο Μπόκα - Ρίβερ 2022 AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Η Μπόκα Τζούνιορς από τα χαμηλά, βρίσκεται ξανά στα ύψη και προσπαθεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα έχοντας μπροστά της δύο ομάδες που κάποια στιγμή θα σκάσουν. Δεν χάνει τελευταία η ζόρικη Ουρακάν του Νταμπόβε. Ποντάρισμα στο 2.50.

Φτάσαμε στην 20η αγωνιστική της Liga Profesional και πλέον τα πράγματα παίρνουν μια φυσιολογική ροή. Η Ατλέτικο Τουκουμάν και η Χιμνάσια παραμένουν βέβαια στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο αθόρυβα ακολουθεί η Μπόκα. Μια Μπόκα που πέρασε μεγάλη κρίση, έπρεπε να αλλάξει προπονητή, ο Ιμπάρα δέχτηκε και αυτός κριτική, ο κόσμος γκρίνιαξε, αλλά πλέον το Μπομπονέρα παίρνει ξανά… φωτιά.

Η Μπόκα Τζούνιορς δίχως να εντυπωσιάσει και να κάνει μεγάλο θόρυβο βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Χιμνάσια και ισοβαθμεί με τη δεύτερη Ατλέτικο Τουκουμάν. Θέση στο Copa Libertadores έχει εξασφαλισμένη λόγω της κατάκτησης του Copa de la Liga, οπότε από εδώ και πέρα παίζει τα ρέστα της για τον τίτλο του πρωταθλητή έτσι όπως τα κατάφερε. Πολλοί την είχαν ξεγραμμένη, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται το φαβορί. Χιμνάσια και Ατλέτικο δεν θα αντέξουν τα ύψη, το ξέρουν και οι ίδιες, φαίνεται και στα τελευταία ματς. Η μόνη που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα είναι η Ράσινγκ του Γκάγκο, αλλά παίρνει πολύ οριακές νίκες τελευταία, ενώ έχει και ένα ματς παραπάνω από την Μπόκα.

Απόψε η ομάδα του Ιμπάρα, που έχει ξανά διαθέσιμο τον ηγετικό αμυντικό Ρόχο, τον οποίο έχει ανάγκη στα ζόρια και για λόγους ψυχολογίας φιλοξενεί την Ουρακάν (01:00 LIVE από το SPORT24 ). Πέμπτη η Ουρακάν με δύο βαθμούς λιγότερους και ο Νταμπόβε έχει χτίσει μια ζόρικη ομάδα, πολύ σκληρή για να πεθάνει, δεν χάνει εύκολα, αλλά στον δρόμο παίζει για να μην χάσει, για αυτό έχει βγάλει και πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία. Σκοράρει μεν, αλλά δέχεται και γκολ. Θα πάει κλειστά σήμερα, θα δώσει την μπάλα στην Μπόκα κάτι που βολεύει τη γηπεδούχο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα δεν χάνει εδώ και εννιά ματς μετρώντας 2 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό και πέντε σερί νίκες. Πήρε ηθικό μετά από τη νίκη στο superclasico (1-0 εντός τη Ρίβερ), έχει ξανά στα πάνω του τον Μπενεντέτο, κέρδισε και εκτός τη Λανούς με 1-0 σε μια απαιτητική έδρα και πάει τώρα στο Μπομπονέρα με τον κόσμο ξανά ενθουσιασμένο και να θυμίζει… ηφαίστειο με το κλίμα που δημιουργεί.

Η Ουρακάν είναι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό απόψε ώστε να κλέψει το ματς. Ο Νταμπόβε εάν αφήσει μέτρα θα το πληρώσει, εάν παίξει φουλ άμυνα, μοιραία θα δεχτεί γκολ, όπως γίνεται στα περισσότερα ματς στον δρόμο. Μια ήττα απόψε θα είναι εντός προγράμματος. Από την άλλη μια νίκη της Μπόκα θα είναι δήλωση-τίτλου. Στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους κέρδισε η Μπόκα και χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Στο 2.50 ο άσος ξεφεύγει και έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Ουρακάν: 1 (απόδοση 2.50), 01:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ