BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξανά στο Εκουαδόρ και στο 4.00

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξανά στο Εκουαδόρ και στο 4.00
© 2024 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι και σήμερα από το Εκουαδόρ μετά την χτεσινή επιτυχία στο 3.20!

Ενόσω έχουμε την διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων και αναμένουμε τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ελάχιστα είναι τα πρωταθλήματα με αγωνιστική δράση. Ένα από αυτά είναι το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ και έχουμε τα προγνωστικά για την αναμέτρηση της Αούκας με τη Νασιονάλ.

Η Αούκας ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι και πλέον έχει ένα από τα καλά ρόστερ της κατηγορίας. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει λευκή επιταγή στον τεχνικό Εσπινόζα φέτος, ο οποίος μπορεί να μη διαθέτει εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι στιγμής τα δείγματα του είναι άκρως ελπιδοφόρα, μετά και το απόλυτο (3/3) στην έναρξη της σεζόν, το οποίο έχει μόνο η Αούκας και η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε. Η αγωνιστική ταυτότητα του Εσπινόζα είναι κυρίως επιθετική, με αποτέλεσμα η Αούκας να έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 και στα 2 τελευταία παιχνίδια της, ενώ στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι σε ένα από τα κορυφαία υλικά της κατηγορίας, τη Λίγκα Ντε Κίτο και έχει τρομερή ψυχολογία.

Η Νασιονάλ από την άλλη βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι στην πορεία της. Αντιμετωπίζει τρομερά οικονομικά προβλήματα τη φετινή σεζόν, χάνοντας σημαντικά γρανάζια της περσινής μηχανής της. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι να έχει ηττηθεί και στα 3 παιχνίδια της σε αυτές τις 3 πρώτες στροφές και μάλιστα αποτυγχάνοντας να σκοράρει.

Έχουμε δύο ομάδες σε αντίθετα μομέντουμ και μπορούμε να πούμε ότι η Αούκας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι 2 επίπεδα πάνω από την Νασιονάλ στο αγωνιστικό κομμάτι. Λογικό ο άσος να προσφέρεται στο 1,45 κατά μέσο όρο, τον οποίο θα ενισχύσουμε και με το Over 1,5 γκολ της γηπεδούχου στο πρώτο μέρος σε απόδοση 4,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αούκας μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια και ειδικά σε όλη τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου, κάτι που αποτυπώνεται και στα πρόσφατα αποτελέσματα της, όπου έχει επικρατήσει και στα 3 τελευταία πρώτα μέρη των αγώνων της, επιβεβαιώνοντας το Over 1,5 γκολ της στα 2 εξ αυτών, την ώρα που η Νασιονάλ με το μέτριο πρόσωπο που παρουσιάζει δύσκολα θα ανταπεξέλθει στο ρυθμό που επιβάλλει η γηπεδούχος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αούκας - Ελ Νασιονάλ - Over 1,5 γκολ Αούκας στο πρώτο ημίχρονο (απόδοση 4,00), 02:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερνές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και προγνωστικά για όλα τα αθλήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ