ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βροχή τα γκολ σε Ισπανία και Μεξικό

Tigres' Andre-pierre Gignac reacts during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Tigres' Andre-pierre Gignac reacts during a Mexican soccer league match against America at Azteca stadium in Mexico City, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2022 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τα γκολ από τρεις κυριακάτικες αναμετρήσεις.

Από ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, το 4-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης διαμορφώθηκε στην παράταση, μέσα μάλιστα στην έδρα όπου υπέστη και την τελευταία της ήττα χρονικά (3-1, 24/09). Θα ψάξει αντίδραση η βασίλισσα στο πρωτάθλημα, διαθέτει τη 2η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας και λογικά δεν θα δυσκολευτεί κόντρα στην Αλμερία.

Ουραγός η Αλμερία, κάτι κινείται στις τάξεις της αγωνιστικά τελευταία, συνεχίζει ωστόσο με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και η προϊστορία της στο Μπερναμπέου δεν της αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. 9/9 ήττες μετρά εκεί μέσα, όλες συνδυάστηκαν με το Over 2,5, εφτά εξ αυτών επιβεβαίωσαν και το Over 3,5. Βασική επιλογή το Over 3,5 στο 1,80.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα ματς από τη La Liga. Χωρίς περιθώρια για γκέλα η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις, μέσα στην οποία έχει δυνατή προϊστορία γενικότερα (5-1-0 στις τελευταίες έξι επισκέψεις της). Δεν θα είναι όμως τόσο εύκολο να τα καταφέρει ξανά κόντρα σε μια ομάδα που μετρά μονάχα ήττα στο πρωτάθλημα εδώ και 15 παιχνίδια.

Συν τοις άλλοις, η Μπαρτσελόνα προσφέρει φάσεις απλόχερα στον αντίπαλο και η Μπέτις έχει την ποιότητα για να βρει σκορ. Γεμάτα γκολ συνήθως τα μεταξύ τους παιχνίδια, λογικό το Over 2,5 στο 1,70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δυνατή μονομαχία στο Τίγκρες – Γουαδαλαχάρα από το Μεξικό. Δύσκολο να κοντράρει κανείς τη συνεπέστατη Τίγκρες, η οποία στο περασμένο τουρνουά δεν έχασε καν στην έδρα της (7-5-0), ενώ κέρδισε και το τελευταίο Κλαουσούρα, κόντρα μάλιστα στη... Γουαδαλαχάρα.

Θα ψάξουν εκδίκηση οι φιλόδοξοι φιλοξενούμενοι για τον χαμένο τελικό, όπως και για την ήττα στο Απερτούρα με 4-0. Αξίζει να αναφερθεί πως στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Τίγκρες, έχουν χάσει μονάχα μία φορά (3/4 G/G στο ίδιο διάστημα). Υπάρχει επομένως μεγαλύτερο κίνητρο από την πλευρά της Γουαδαλαχάρα και ένα γκολ μπορεί να το βρει κόντρα σε ένα από τα κορυφαία σύνολα της λίγκας. Αξιόλογο το αμφίσκορο στο 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία: Over 3,5 (απόδοση 1.80), 17:15
  • Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Τίγκρες – Γουαδαλαχάρα: G/G (απόδοση 1.95), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ