ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βροχή τα γκολ σε Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία

Sheffield United's new head coach Chris Wilder waves after the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Sheffield United's new head coach Chris Wilder waves after the English Premier League soccer match between Sheffield United and Liverpool at Bramall Lane in Sheffield, England, Wednesday, Dec. 6, 2023. (AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι του Σαββάτου, τρία τα ματς που ξεχωρίζουμε αναφορικά με τις αγορές τερμάτων.

Αρχή με το Βαλένθια – Αλμερία. Στην τελευταία θέση οι φιλοξενούμενοι και το -11 από την παραμονή, φαίνεται πως το έχουν πάρει απόφαση πως πρέπει να ρισκάρουν πια, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους. Πολύ βελτιωμένοι στα τελευταία παιχνίδια τους, η ατυχία όμως τους χτυπάει συνεχώς την πόρτα.

Αθόρυβα κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια η Βαλένθια, προέρχεται από ήττα στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο (2-0), σε ματς όπου δεν άξιζε κάτι. Εντυπωσιακή η μεταξύ τους προϊστορία στα πολλά γκολ (εννιά συνεχόμενα Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας), η Αλμερία γυροφέρνει το μεγάλο αποτέλεσμα και κάποια στιγμή θα της κάτσει η μπίλια επιθετικά. Μια χαρά το Over 2,5 στο 1,95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεύτερη επιλογή από την Premier League και το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα. Όπως και η Αλμερία, έτσι και οι Λεπίδες καλούνται να ρισκάρουν πια, καθώς το -9 από την ασφάλεια είναι μεγάλο. Διόλου τυχαίο το γεγονός πως το σκορ ανέβηκε στα δύο τελευταία τους παιχνίδια.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο είχε να χάσει εντός έδρας η Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, δεν της βγήκε τίποτα στο 1-3 από τη Νιούκαστλ. Θα ψάξει απαντήσεις και άμεση αντίδραση εδώ, δίνει όμως δικαιώματα σταθερά εδώ και πέντε ματς, ενώ κουβαλά και κάκιστη προϊστορία στην έδρα αυτή (τρεις σερί ήττες). Αμφότερες το θέλουν πολύ, παίζεται το G/G & Over 2,5 στο 2,00.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Πορτιμονένσε – Αρούκα από την Πορτογαλία. Οχτώ συνεχόμενα μετρά η δεύτερη, προέρχεται από το ισοπεδωτικό 5-0 επί της Βιζέλα, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία. Τρέχει παράλληλα ένα εξαιρετικό 5-1-2 στο πρωτάθλημα, με τις ήττες να έρχονται από Γκιμαράες και Μπενφίκα.

Από εμφάνιση-ξέσπασμα προέρχεται η Πορτιμονένεσε, της βγήκαν όλα στο 4-1 στην έδρα της Μποαβίστα. Παράλληλα, έχει βρει σκορ στα 16 από τα τελευταία 20 παιχνίδια της. Παιχνίδι που μπορεί να ανοίξει με βάση τα πρόσφατα νούμερα των δύο αντιπάλων, στο 1,95 βρίσκουμε το Over 2,5.

  • ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
  • Βαλένθια – Αλμερία: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 15:00
  • Πορτιμονένσε – Αρούκα: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 17:30
  • Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ