BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Βρετανική δυάδα

Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι
Ο Γιούργκεν Κλοπ πανηγυρίζει τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπέρνλι © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Βρετανικό παιχνίδι σήμερα Τετάρτη με μια δυάδα με απόδοση 5.00.

Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν. Η σκοτσέζικη Premiership είχε διακοπή για περίπου 20 ήμερες και επιστρέφει τώρα με τη μεσοβδόμαδη αγωνιστική. Μια από τις ομάδες που περιμένουμε βελτιωμένη μετά τη διακοπή είναι η Αμπερντίν, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ στο πρώτο διάστημα της σεζόν με την ταυτόχρονα συμμετοχή της στους ομίλους του Conference, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Ήδη η Αμπερντίν την Παρασκευή, στο πρώτο της ματς μετά τις 2 Ιανουαρίου, έδειξε κεφάτη ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της μικρούλας Κλάιντ στο κύπελλο (2-0 εκτός έδρας). Και τώρα η Αμπερντίν πηγαίνει σε μια έδρα την οποία έχει κάνει κυριολεκτικά… εξοχικό: 9 διπλά, 4 ισοπαλίες και μόνο ένας άσος στα τελευταία 14 παιχνίδια με γηπεδούχο τη Σεντ Τζόνστον. Μια Σεντ Τζόνστον που έτσι κι αλλιώς κάνει φέτος μετριότατη χρονιά (10η στη βαθμολογία) και το Σάββατο στο κύπελλο γνώρισε τον αποκλεισμό από την Ερντιόνιανς της League One.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Φούλαμ – Λίβερπουλ. Ημιτελικός του League Cup, ρεβάνς του 2-1 με το οποίο νίκησε η Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι στο Άνφιλντ, με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει στον τελικό την Τσέλσι. Η Λίβερπουλ δεν έχει τον Σαλάχ, όμως έδειξε πολύ φρέσκια την Κυριακή, στο καθαρό 4-0 στο Μπόρνμουθ και φυσικά τo League Cup, εδώ που έφτασε ο θεσμός, είναι σοβαρός στόχος για τον Κλοπ, ειδικά από τη στιγμή που για τη Λίβερπουλ δεν ακολουθεί το Σαββατοκύριακο κάποιο μεγάλο ματς για την Premier αλλά “εύκολο” παιχνίδι FA Cup εντός έδρας με τη Νόριτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Για τη Φούλαμ βέβαια είναι μεγάλη στιγμή ο σημερινός επαναληπτικός, θα το παλέψει όσο μπορεί και εμφανίστηκε ανταγωνιστική και στα δύο φετινά ματς με τη Λίβερπουλ, όπου βρήκε σε αμφότερα γκολ (2-1 το πρώτο ματς του League Cup, 4-3 το παιχνίδι πρωταθλήματος στο Λίβερπουλ). Και σε αυτή τη λογική μπορούμε να συνδυάσουμε το φυσιολογικά χαμηλό διπλό με το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Τζόνστον – Αμπερντίν: 2 (απόδοση 2.00) ,21:45
  • Φούλαμ – Λίβερπουλ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.50), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ