ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Βρετανικά αουτσάιντερ

Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντγκσον
Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντγκσον ©2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League και στη σκωτσέζικη Premiership αυτό το μεσοβδόμαδο.

Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουν. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο ότι άργησε πολύ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premier League και η θέση της στη βαθμολογία (20ή και στο -7 από τη σωτηρία) δεν επιτρέπει πολλή αισιοδοξία. Αλλά η μάχη για την παραμονή σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμη χαμένη υπόθεση. Πρώτα από όλα, γιατί 7 βαθμοί στην Αγγλία είναι πολύ μικρότερη διαφορά από ό,τι θα ήταν σε ένα άλλο, πιο "συντηρητικό" και "προβλέψιμο" πρωτάθλημα. Αλλά κυρίως γιατί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ξέρουν ότι η σεζόν μπορεί να επιφυλάξει εξωαγωνιστικές εκπλήξεις ως το φινάλε, με την έρευνα για παραβιάσεις του FFP να είναι εν εξελίξει και την πιθανότητα να έχουμε αφαιρέσεις βαθμών σε κάποιες ομάδες υπαρκτή.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο της ματς στην Premier κράτησε στο 2-2 τη Γουέστ Χαμ και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, αν και προφανώς όπως όλα τα ματς της Premier δύσκολο, σίγουρα είναι ματς μέσα στα κυβικά της. Η Κρίσταλ Πάλας είναι επίσης μπλεγμένη στη μάχη για την παραμονή (15η), στα τελευταία της δέκα ματς έχει ρεκόρ (1-3-6) και κάποια ρεπορτάζ μάλιστα θέλουν τον Ρόι Χόγκσον να βρίσκεται σε κίνδυνο αν η κατάσταση δεν γυρίσει άμεσα.

Το σετ των αποδόσεων θέλει τον άσο στα επίπεδα του 1.60 και το διπλό να φτάνει μέχρι και το 7.00! Κι όσο κι αν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σαφώς το αουτσάιντερ του παιχνιδιού, το άνοιγμα στις αποδόσεις είναι αν μη τι άλλο κάτι παραπάνω από υπερβολικό.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι. Εμβόλιμη και στη σκωτσέζικη Premieship και το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι εξάποντο στην ουρά. Κι όταν λέμε ουρά, εννοούμε… ουρά, τελευταία είναι η Λίβινγκστον με 12 πόντους, προτελευταία η Ρος Κάουντι με 18. Και φυσικά, για να βρίσκονται και οι δύο σε αυτή τη θέση, σημαίνει ότι κάνουν αμφότερες πολύ κακή σεζόν. Με τη διαφορά όμως ότι η Ρος Κάουντι δείχνει σαφώς ότι έχει περισσότερη ζωή μέσα της.

Η διοίκηση της Ρος Κάουντι, στα τέλη Νοεμβρίου και σε μια προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα, άλλαξε προπονητή, προσλαμβάνοντας τον έμπειρο και ικανότατο Σκωτσέζο Ντέρεκ Άνταμς, που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από πετυχημένη καριέρα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (Πλίμουθ, Μόρκαμ κτλ.). Όχι πως έγινε ομαδάρα η Ρος Κάουντι, αλλά από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Άνταμς έχει το αξιοπρεπέστατο για τα κυβικά της ρεκόρ του 2-2-4, ενώ στην τελευταία αγωνιστική το πάλεψε όσο γινόταν στη Γλασκώβη με τη Σέλτικ, χάνοντας τελικά 1-0. Την ίδια ώρα που η Λίβινγκστον έχει πλέον συμπληρώσει 14 ματς χωρίς νίκη (0-2-12!) και προέρχεται από τραγική εμφάνιση και ήττα 1-4 εντός έδρας από την Νταντί.

Φαβορί τον άσο θέλουν τα σετ των αποδόσεων και το διπλό παίζει σε τιμές γύρω στο 3.00. Κάτι που μας δίνει το δικαίωμα να πάρουμε μαζί μας και το DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβινγκστον – Ρος Κάουντι: 2 DNB (απόδοση 2.10) 21:45
  • Κρίσταλ Πάλας – Σέφιλντ Γιουν.: Χ2 (απόδοση 2.40) 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ