TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγάζουν αντίδραση για τη... ντροπή οι σταρ της Μπάγερν

Προγνωστικά στοιχήματος: Βγάζουν αντίδραση για τη... ντροπή οι σταρ της Μπάγερν
Ο Μουσιάλα, μπροστά, μονομαχεί με τον Χούμελς, πίσω, σε αγώνα ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ @2023 AP IMAGES/MATTHIAS SCHRADER

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει βραδινό παιχνίδι με τρεις επιλογές με αποδόσεις από 2.00 έως το 2.80.

Το γερμανικό Klassiker θα τραβήξει όπως είναι λογικό όλο το ενδιαφέρον στην Bundesliga, ο σοκαριστικός αποκλεισμός της Μπάγερν στο Κύπελλο, από την Ζααρμπίκεν της Γ΄ κατηγορίας έχει σηκώσει μπόλικη... σκόνη, η Ντόρτμουντ στο καυτό Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ θα δοκιμάσει να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την αναστάτωση και να δώσει ένα ακόμη χτύπημα στους Βαυαρούς. Θεωρητικά μπορεί να το κάνει, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι κομβική και η απουσία του Κίμιχ για την Μπάγερν στον άξονα. Από την άλλη υπάρχει η λογική της αντίδρασης για τη μεγάλη ομάδα και ο πληγωμένος εγωισμός των πολλών σταρ που έχει στην διάθεσή του ο Τούχελ. Τα τελευταία 4 χρόνια η Μπάγερν μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στη συγκεκριμένη έδρα.

Εξαπολύει αντεπίθεση η Φέγενορντ

Η Φέγενορντ έχει χάσει κάποιους βαθμούς στην Ολλανδία, λόγω των υψηλών απαιτήσεων στο Champions League. Καταναλώνει πολλές δυνάμεις εκεί και στη συνέχεια δέχεται πίεση στο πρωτάθλημα. Τώρα βρήκε ανάσες, δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, οι παίκτες ξεκουράστηκαν και θα εξαπολύσουν επίθεση. Η Βααλβάικ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως σύνολο, αποκλείστηκε και στο Κύπελλο από την Ουτρέχτη, δύσκολα θα μπλοκάρει την επιθετική ορμή της Φέγενορντ.

Επιστρέφουν τα χαμόγελα στην Μίλαν

Η Μίλαν πήρε μόλις έναν βαθμό στα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν, ηττήθηκε από την Γιουβέντους, ισοφαρίστηκε 2-2 από την Νάπολι στο Μαραντόνα κι ενώ προηγήθηκε με 2-0. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γυρίσει στις επιτυχίες, ο αντίπαλος προσφέρεται, η Ουντινέζε έχει πολλές αδυναμίες, μάλιστα προέρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο, μετά από παράταση. Οι ροσονέρι έχουν απουσίες στους εξτρέμ, λείπουν Τσουκουέζε και Πούλισικ, το βάρος θα πέσει στον Λεάο και φυσικά στον Ζιρού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Ντόρτμουντ – Μπάγερν είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στη Γερμανία, αρκετός κόσμος ποντάρει στη συνέπεια που έχουν οι γηπεδούχοι σε συνδυασμό με το σοκ που υπέστησαν μεσοβδόμαδα οι Βαυαροί. Εγώ θα πάω κόντρα στο... κύμα και θα ποντάρω στην αντίδραση των προσωπικοτήτων που έχει στην διάθεσή του ο Τούχελ, οι γηπεδούχοι γκολ θα πετύχουν.

Η Φέγενορντ είναι δύο κλάσεις πάνω από την Βααλβάικ, το διπλό δεν μπορεί να... χαλάσει, ίσως κι εδώ δούμε τους γηπεδούχους να σκοράρουν.

Η Μίλαν δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, η Ουντινέζε επιθετικά είναι ακίνδυνη θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ - Μπάγερν: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.80), 19:30
  • Βααλβάικ - Φέγενορντ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.62), 19:45
  • Μίλαν – Ουντινέζε: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ