TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Βάζει δύσκολα στην Νιούκαστλ η σκληρή Λούτον

Ο Αντεμπάγιο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λούτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αντεμπάγιο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λούτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 2.35 και στο 3.00 κάνει ο Λάμπρος Μπαλάφας από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Αρχίζει το εορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία, τεράστιο το ενδιαφέρον, συνεχόμενα τα ματς, η αντοχή και οι επιλογές θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Είναι μεγάλο σοκ για τη Λούτον η κατάρρευση του Λόκιερ στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, όλος ο οργανισμός με αυτό ασχολείται, το θετικό είναι η σταθεροποίηση της υγείας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πήρε και εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αγωνιστικά η ομάδα προσπαθεί σκληρά να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, δεν είναι εύκολο, η εικόνα της δίνει ελπίδα, έχει σκοράρει στα τελευταία 7 από τα 8 ματς που έχει δώσει, το θέμα είναι να βελτιωθεί και ανασταλτικά.

Σήμερα υποδέχεται την Νιούκαστλ, η οποία τις τελευταίες δύο εβδομάδες αποκλείστηκε από την Ευρώπη και το Λιγκ Καπ, πολλοί οι τραυματισμοί και η κούραση όλο αυτό το διάστημα, δεν άντεξε, ο Έντι Χάουι, θεωρεί πως η ομάδα του θα έχει ευκαιρίες για να συνέλθει και να δείξει αυτά που μπορεί. Μακριά από την έδρα της έχει μόλις 1 νίκη σε 10 ματς (4 ισοπαλίες), έχει κρατήσει το μηδέν μόλις μία φορά σε 17 εκτός έδρας αγώνες, μια στατιστική παρουσία όχι και τόσο πειστική.

Θέλουν να επουλώσουν τις... πληγές τους Ρόμα και Νάπολι

Με το "ντέρμπι του ήλιου" θα καταπιαστούμε στην Ιταλία, η Ρόμα φιλοξενεί την Νάπολι, ματς το οποίο έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, όπως εξελίσσεται η χρονιά, οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την 4η θέση και το Champions League. Οι τζαλορόσι έχασαν εύκολα από τη Μπολόνια 2-0, οι απουσίες τον Ντιμπάλα και Λουκάκου ήταν καθοριστικές, φάνηκε η έλλειψη προσωπικοτήτων, ο Μουρίνιο προσπαθεί να βρει ισορροπία στην ομάδα του δεν τα καταφέρνει.

Η Νάπολι από την άλλη, υπέστη ταπεινωτικό αποκλεισμό στο κύπελλο, γνώρισε τη συντριβή 4-0 από την Φροζινόνε μέσα στο Ντιέγκο Μαραντόνα! Υπήρξαν αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, μιλάμε για εμφάνιση... ντροπή. Ο Ματσάρι θα προσπαθήσει να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό, περιμένει πολλά από τους Οσιμέν και Κβαρατσκέλια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Λούτον και Νιούκαστλ, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μεγαλύτερο βάθος σαν ομάδα, ωστόσο δεν πείθουν εκτός έδρας, ενώ οι γηπεδούχοι θα παίξουν και για τον μεγάλο άτυχο, Λόκιερ, πολλές φορές ένα τέτοιο κίνητρο αποδεικνύεται καθοριστικό, θα δώσουμε τύχη στη Λούτον να πάρει κάτι από το ματς.

Στο Ολίμπικο, Ρόμα και Νάπολι προέρχονται από προβληματικές εμφανίσεις, θέλουν να δώσουν απαντήσεις, ο Λουκάκου δίνει μια σημαντική τόνωση στους γηπεδούχους, η Νάπολι στηρίζεται κι αυτή στην επίθεσή της, λογικά θα σκοράρουν και οι δύο, σε ένα ματς που λογικά θα ανοίξει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Νιούκαστλ: 1Χ & over 1.5 (απόδοση 3.00), 17:00
  • Νάπολι – Ρόμα: Goal/Goal & over 2.5 (απόδοση 2.35), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ