TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριτώνει το καλό στη Σερβία ο ΑΠΟΕΛ

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της Μπράγκα στο Europa League σε αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Ρικάρντο Σα Πίντο © 2022 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Στοιχηματική δυάδα από το Conference League με ΑΠΟΕΛ και Ντεμίρσπορ.

Οι Κυπριακές ομάδες έχουν κάνει μέχρι στιγμής το 2x2 στην Ευρώπη, με τον Άρη Λεμεσού να περνάει πανηγυρικά με δύο νίκες την ΜΠΑΤΕ στα προκριματικά του Champions League και την ΑΕΚ Λάρνακας να ξεπερνάει το εμπόδιο της Τορπέντο Ζόντινο στα προκριματικά του Conference League.

Απόψε, η Μεγαλόνησος περιμένει ακόμη δύο προκρίσεις από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Το πιο δύσκολο έργο θεωρητικά το έχει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος καλείται να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο μέσα στο Νόβι Σαντ (21:00 Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Σα Πίντο ήταν εμφανώς ανώτερη για 65 λεπτά στο πρώτο ματς με τη Βοϊβοντίνα και με βάση τις ευκαιρίες που έφτιαξε, άξιζε σαφώς ένα πιο καθαρό σκορ από το 2-1. Είναι χαρακτηριστικό πως τα xGoals ήταν 3,22-0,83, ενώ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κυριολεκτικά μονής κατευθύνσεως, με τους γηπεδούχους να έχουν κατοχή μπάλας στο 72%!

Παρόλα αυτά, σε 2-3 περιπτώσεις η άμυνα του ΑΠΟΕΛ δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και επέτρεψε στους Σέρβους να γίνουν απειλητικοί, παρότι ακουμπούσαν ελάχιστα την μπάλα.

Στο αποψινό ματς, η Βοϊβοντίνα αναμένεται πιο απαιτητική και επιθετική, δεδομένου ότι παίζει στην έδρα της και θα έχει στο πλευρό της περίπου 10.000 οπαδούς. Η σερβική ομάδα είναι φανερό πως έχει κυκλώσει το ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έπαιξε με πολλές αλλαγές και συνετρίβη από τον πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα με 5-0, πληρώνοντας βέβαια και το γεγονός ότι έμεινε με δέκα στο 24’.

Ο ΑΠΟΕΛ πάντως, είναι σαφώς πιο ψημένο κλαμπ ευρωπαϊκά. Την τελευταία 5ετια έχει πετύχει 9 προκρίσεις σε 15 νοκ άουτ και στο παρελθόν έχει αποκλείσει τόσο την Παρτίζαν, όσο και τον Ερυθρό Αστέρα. Επίσης, το ρόστερ του απαρτίζεται από έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, οι διεθνείς Γεωργιανοί Ντβάλι (στόπερ), Κβιλιτάια (φορ) και φυσικά ο νεοαποκτηθείς Φετφατζίδης.

Στοιχηματικά, έχει ενδιαφέρον το Goal/Goal στο 1.85, στη λογική ότι η Βοϊβοντίνα είναι υποχρεωμένη να σκοράρει, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα να απειλήσει στη μετάβαση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γράφει ιστορία η Ντεμίρσπορ

Άλλο ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από τις ρεβάνς στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League είναι το Ντεμίρσπορ – Κλουζ (21:00 Live από το SPORT24). Η Ντεμίρσπορ συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, καθώς πέρυσι τερμάτισε 4η στο τουρκικό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από τις τρεις μεγάλες της Κωνσταντινούπολης, τη Γαλατά, τη Φενέρ και την Μπεσίκτας.

Το καλοκαίρι ο Βιντσέντσο Μοντέλα έδωσε τη θέση του στον Πάτρικ Κλάιφερτ, ο οποίος για πρώτη φορά αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής σε επαγγελματική ομάδα. Παράλληλα, στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με πλούσιες παραστάσεις, όπως ο Νάνι και ο Μπελχαντά. Επίσης, στο δυναμικό της ανήκει και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χένρι Ονιεκούρου, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Στο παρθενικό της ευρωπαϊκό ματς, η Ντεμίρσπορ έφερε 1-1 με την Κλουζ στη Ρουμανία. Αιφνιδιάστηκε στο 6’, όμως στη συνέχεια ήταν ανώτερη, έψαξε την ισοφάριση και τη βρήκε δίκαια στο 77’. Μάλιστα, με βάση τη συνολική εικόνα (xGoals 1,05-1,56) θα μπορούσε και την ανατροπή.

Γενικά, η Ντεμίρσπορ έδειξε πως είναι σύνολο με ανώτερο ποιοτικό ταβάνι από την Κλουζ, η οποία πέρυσι είχε παίξει με τη Σίβασπορ στους ομίλους του Conference League και είχε γνωρίσει δύο ήττες (1-0 εντός έδρας, 3-0 εκτός έδρας).

Στο 1.76 o άσος της Ντεμίρσπορ, που πέρυσι ήταν πανίσχυρη στα Άδανα, έχοντας ρεκόρ 12-4-2 στην τουρκική λίγκα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:00
  • Ντεμίρσπορ – Κλουζ: 1 (απόδοση 1.76), 21:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ