BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Γκολ στην Κύπρο, Goal/Goal από ημίχρονο στο Σουνταμερικάνα

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ της Ομόνοιας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ για τον τελικό Κυπέλλου Κύπρου 2022-2023 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Τετάρτη 24 Μαΐου 2023
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ της Ομόνοιας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ για τον τελικό Κυπέλλου Κύπρου 2022-2023 στο ΓΣΠ, Λευκωσία | Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 © 2023/PETROS KARADJIAS/AP IMAGES

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα προκριματικά του Conference League και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Δύο σημεία έχουμε εντοπίσει για σήμερα από τις αναμετρήσεις Ομόνοια – Καμπάλα (20:00 Live από το SPORT24) για τα προκριματικά του Conference League και Αμέρικα Μινέιρο – Μπραγκαντίνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ξεκίνημα από την Κύπρο όπου οι "πράσινοι" της Ομόνοιας καλούνται να τελειώσουν αυτό που άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και πήραν το διπλό στην έδρα της Καμπάλα, επικρατώντας με 2-3. Η συνολική εμφάνιση της Ομόνοιας, πάντως, δεν ήταν τόσο καλή. Κυρίως σε δύο φάσεις παιχνιδιού εντοπίσαμε προβλήματα. Στην φάση επίθεσης υπήρχε έλλειψη φαντασίας, ενώ δεν είδαμε και τον απαραίτητο ρυθμό. Όσο για τη φάση άμυνας, η Ομόνοια δεν σταμάτησε την αντίπαλο όσον αφορά στη δημιουργία και εκτέλεση τελικών προσπαθειών. Πρώτο μέλημα, λοιπόν, των γηπεδούχων είναι να παρουσιάσουν βελτίωση σε αυτούς τους τομείς.

Η Καμπάλα από την άλλη, δεν είχε τις πολλές ευκαιρίες στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Όποτε πατούσε, όμως, σε αυτό ήταν απειλητική. Θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε άτυχη, ως προς τις προσπάθειες που έφτιαξε. Κρατάμε, πάντως, την αισιοδοξία που επικρατεί στην ομάδα, οπότε περιμένουμε ρυθμό στο παιχνίδι τους.

Η αμυντική λειτουργία και η ευκολία απειλής αποτελούν κοινά προβλήματα των δύο ομάδων. Περιμένουμε την Ομόνοια να έχει τον έλεγχο στο ΓΣΠ και να παίξει ξανά για τη νίκη. Έχοντας αυτό κατά νου θα στηρίξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Αμέρικα Μινέιρο με την Μπραγκαντίνο. Τα τελευταία αποτελέσματα των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα τους έχουν φέρει στο +6 από τις θέσεις υποβιβασμού. Όσον αφορά στο Σουνταμερικάνα, απέκλεισε στα μπαράζ την Κόλο Κόλο με συνολικό σκορ 6-3 (2-1 ήττα εκτός, 5-1 νίκη εντός), κρατάμε, όμως, τις αρκετές αλλαγές σε εκείνα τα ματς, αφού την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα.

Στις νίκες επέστρεψε η Μπραγκαντίνο επικρατώντας 3-0 της Φορταλέζα, ενώ στα τελευταία 10 ματς μετρά μόνο μία ήττα (5-4-1). Το Κόπα Σουνταμερικάνα αποτελεί βασικό στόχο της αυτή την σεζόν και το βλέπει ιδιαίτερα σοβαρά.

Οι γηπεδούχοι θα πάνε και σήμερα σε rotation, μιας και ακολουθεί το ματς με την Μπαΐα για το πρωτάθλημα, όμως μιλάμε για μία ομάδα που όσες αλλαγές και να κάνει, διατηρεί την επιθετική της φιλοσοφία. Ανάλογη φιλοσοφία πάντως έχει και η Μπραγκαντίνο, η οποία έχει ενισχυθεί και διαθέτει τρομερή μεσοεπιθετική ποιότητα, ενώ στον πάγκο της έχει τον Καϊσίνια, ο οποίος είναι ένας προπονητής επιθετικής φιλοσοφίας.

Θα δούμε, λοιπόν, ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό, οπότε το Goal/Goal είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή. Επειδή περιμένουμε, όμως, τις ομάδες αρκετά ζωηρές από τα πρώτα λεπτά, αξίζει σαν επιλογή με ρίσκο και το Goal/Goal α’ ημιχρόνου σε απόδοση 5.50!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ομόνοια – Καμπάλα: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 20:00
  • Αμέρικα Μινέιρο – Μπραγκαντίνο: Goal/Goal στο α' ημίχρονο (απόδοση 5.50), 03:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ