BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλέτα από τα κορυφαία πρωταθλήματα με combo bet και γκολ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Τρεις επιλογές από τα κορυφαία πρωταθλήματα του σαββατιάτικου προγράμματος προτείνει το Freetips247.com με combo bets και γκολ.

Το πρώτο ματς του δελτίου έρχεται από την Γερμανία. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα φιλοξενηθεί από την Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο έχει... ραντεβού με την ιστορία, καθώς απέχει τρεις νίκες μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Ασπιρίνες είναι στο +13 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου και θα ταξιδέψουν στην έδρα της Ουνιόν για να πάρουν την πρώτη από τις τρεις νίκες, ούσες αήττητες στο πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση αυτή θα επιλέξουμε ένα combo bet και πιο συγκεκριμένα το διπλό της Μπάγερ Λεβερκούζεν σε συνδυασμό με το Over 1,5. H ψυχολογία της ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο είναι στα ουράνια και το κίνητρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος δίνει έξτρα boost στα πόδια των φιλοξενούμενων. Περιμένουμε οι Ασπιρίνες να πάρουν τη νίκη με το Over 1,5 να μοιάζει βατό, μιας και οι τελευταίες πέντε νίκες της είχαν σκορ με τουλάχιστον δύο τέρματα.

Θα συνεχίσουμε με το ντέρμπι στην Ιταλία, ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο το οποίο τραβάει όλα τα βλέμματα στην 30η αγωνιστική της Serie A. Εντός των θέσεων που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, με την Λάτσιο να είναι τέσσερις βαθμούς (56 βαθμούς) μακριά από την εξάδα και την Αταλάντα. Από άσχημα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες της Ρώμης, με την γηπεδούχο να μένει στο μηδέν κόντρα στη Λέτσε και την Λάτσιο να γνωρίζει την ήττα από την Γιουβέντους με σκορ 2-0.

Χωρίς αμφιβολία το εν λόγω ντέρμπι αποτελεί ένα από τα πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια στον κόσμο, τόσο για το αγωνιστικό όσο και για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Οι δύο ομάδες στα τελευταία ματς προσφέρουν περισσότερες μονομαχίες παρά σκορ. Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς τα σκορ ήταν πολύ... φτωχά με τρία 1-0 και μία λευκή ισοπαλία (0-0). Στο ντέρμπι της πρωτεύουσας θα επιλέξουμε το 0-2 γκολ σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τελευταία επιλογή θα έρθει από το πρωτάθλημα της Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα από το Parc des Princes, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την ουραγό Κλερμόν. Αναμφίβολα, η Παρί έχει ξεκινήσει την αντίστροφή μέτρηση για την στέψη της ως πρωταθλήτρια της Ligue 1, θέλοντας τρεις νίκες για την μαθηματική κατάκτηση του τρίτου σερί τίτλου και του 11ου στην ιστορία της.

Δεδομένου ότι η Παρί Σεν Ζερμέν μεσοβδόμαδα, μπαίνει στη μάχη του Champions League για την προημιτελική φάση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναμένεται ένα μικρό ροτέισον από τον Λουίς Ενρίκε. Καθαρά για το... value της απόδοσης θα επιλέξουμε το G/G στην αναμέτρηση. Η Παρί έχει σκαμπανεβάσματα στην άμυνα, έχοντας δεχθεί γκολ στα τελευταία τρία από τέσσερα ματς του πρωταθλήματος. Η Κλερμόν θα παίξει χωρίς άγχος και θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στο Parc des Princes. Σε απόδοση 1.82 προσφέρεται το αμφισκόρο στο ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.82), 16:30
  • Ρόμα – Λάτσιο: 0-2 γκολ (απόδοση 1.70), 19:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν: G/G (απόδοση 1.85), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ