ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα του 6.90

Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ σε αναμέτρηση στο Europa League κόντρα στην Μπράιτον
Ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στον πάγκο του Άγιαξ © 2023 PATRICK POST/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Νωρίς το μεσημέρι για την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας διεξάγεται το Αλμερία - Ζιρόνα. Έκλεισε τελικά τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη η Αλμερία, χάνοντας και από την Οσασούνα με 1-0. Έχει και κάποια προβλήματα για το ματς που ακολουθεί τώρα. Παίζοντας με πολλές αλλαγές στο Kύπελλο η Ζιρόνα, επικράτησε 2-0 της Έλτσε εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Προφανώς και κάνει απίστευτη σεζόν, δεν φαίνεται ότι μπορεί να μπει φρένο στην πορεία της. Η μέρα με τη νύχτα η εικόνα των δύο ομάδων. Η Zιρόνα αναμένεται να περάσει άνετα από εδώ. Το διπλό στο 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το βράδυ για τη Serie A υπάρχει το μεγάλο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα. Χάθηκε ο στόχος του Kυπέλλου για τη Μίλαν, ήττα 2-1 στο Σαν Σίρο από την Αταλάντα. Τώρα στρέφει όλο το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Ξανά απογοητευτική σε ντέρμπι με τη Λάτσιο η Ρόμα, ήττα 1-0 με πέναλτι στο 50’ και αποκλεισμός στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα παρά την υπεροχή έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα. Εκτός έδρας η Ρόμα δεν έχει την καλύτερη συμπεριφορά στα μεγάλα παιχνίδια, δεν βρίσκει σκοράρισμα. Πιο σοβαρή η Μίλαν και αποδεκτός ο άσος στο 2.20.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η ολλανδική Eredivisie στο πρόγραμμα της Κυριακής. Παιχνίδι μπορεί να γίνει στο ματς ανάμεσα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς και τον Άγιαξ. Η γηπεδούχος είναι μεν η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, αλλά γενικά μιλάμε για ένα μικρό κλαμπ, που δεν έχει κάποιον σημαντικό στόχο. Η φανέλα του Άγιαξ είναι βαριά, θέλει να αντεπιτεθεί μέσα στο 2024 και να προσπαθήσει να τερματίσει 3ος για να βγει στο Champions League. Μια χαρά το διπλό στο 1.85 για την ομάδα του Φαν Σχιπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμερία - Χιρόνα: 2 (απόδοση 1.70), 15:00
  • Γκόου Αχέντ - Άγιαξ: 2 (απόδοση 1.85), 15:30
  • Μίλαν - Ρόμα: 1 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ