ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με σημεία κινήτρου στο 1.65+

Οπαδοί της Πολωνίας στο Βελοντρόμ κόντρα στη Μαρσέιγ
Οπαδοί της Πολωνίας © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Για τα καλά μπαίνει πια το κίνητρο στην εξίσωση, με αρκετές ομάδες να καίγονται κι άλλες να... βολοδέρνουν στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας.

Με τρεις τέτοιες επιλογές θα ασχοληθούμε εδώ και θα ξεκινήσουμε με το Ανεσί – Βαλενσιέν από τη Β’ Γαλλίας.

Ουραγός και εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά η Βαλενσιέν, που περιμένει τη μαθηματική επικύρωση του υποβιβασμού της. Δεν έχει καν βρει σκορ στα τελευταία πέντε ματς και αν δεν τα καταφέρει ούτε εδώ, θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας της. Την Τρίτη αποχαιρέτησε και το κύπελλο στα ημιτελικά, μετά την ήττα από τη Λιόν με 3-0, σε ματς πάντως όπου ήταν μάχιμη και είχε δίκαια παράπονα από τη διαιτησία.

Στα καλύτερά της αντιθέτως η Ανεσί, η οποία μετρά τρεις σερί νίκες, σπάζοντας ενδιάμεσα το αήττητο της έδρας της Αζαξιό, αλλά και ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων της Ντανκέρκ. Από εκεί που έδειχνε χαμένη από χέρι, βρίσκεται πλέον μόλις στο -2 από την παραμονή και το ματς κόντρα στην πιο αδιάφορη ομάδα της κατηγορίας μοιάζει must-win. ΟΚ ο άσος στο 1,65.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Παρόμοια η λογική στο Σπέτσια – Λέκο από τη Serie B. Χάος στις τάξεις της δεύτερης, η οποία από τα τέλη του Δεκέμβρη τρέχει σερί 0-2-10 και προχώρησε σε τρίτη αλλαγή για φέτος στον πάγκο της. Στο -10 τα μπαράζ υποβιβασμού και με εφτά αγωνιστικές να απομένουν, δείχνει πως τα έχει παρατήσει.

Έχει βρει πατήματα η Σπέτσια, η οποία έχει χάσει μονάχα μια φορά στα τελευταία δέκα ματς (4-5-1) και βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ υποβιβασμού λόγω ισοβαθμίας με την 15η Κοζέντσα. Αναγκασμένη να δείχνει να κερδίσει εδώ την ουραγό και να πάρει ακόμα μια βαθμολογική ανάσα, δίκαιος ο άσος στο 1,65.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Κορόνα – Σταλ Μίελετς από την Πολωνία. Κρίσιμη η μάχη για την πρώτη, η οποία βρίσκεται στο -1 από την παραμονή. Ονειρική η σεζόν για τη Σταλ, η οποία έχει σώσει με άνεση την κατηγορία και βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Ισοπεδωτικά προς τα αριστερά το κίνητρο, οι δύο ομάδες είναι και... γειτόνισσες, επομένως υπάρχουν φιλικοί δεσμοί ανάμεσά τους, κάτι που γέρνει την πλάστιγγα ακόμα περισσότερο προς τη νίκη της Κορόνα. Με βάση όλα αυτά, ο άσος στο 1,85 είναι νορμάλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια – Λέκο: 1 (απόδοση 1.65), 15:00
  • Κορόνα Κιέλτσε – Σταλ Μίελετς: 1 (απόδοση 1.85), 16:00
  • Ανεσί – Βαλενσιέν: 1 (απόδοση 1.65), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ