ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα με γκολ σε απόδοση 4.12

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ατάλ κόντρα στη Ρεν σε παιχνίδι για τη Ligue 1
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Γιουσέφ Ατάλ κόντρα στη Ρεν Ⓒ 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ ASSOCIATED PRESS

Δύο ματς από τη Ligue 1 και ένα από τη Serie A συνθέτουν μία τριάδα με γκολ σε απόδοση άνω του 4.10.

Εξι παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Ligue 1, με το Μπρεστ – Νις να ανοίγει την αυλαία (14:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι γαλλικές ομάδες έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορονοϊό, ενώ έχουν και πολλούς απόντες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ωστόσο στο συγκεκριμένο ζευγάρι, οι δύο αντίπαλοι θα κατέβουν με δυνατές αποστολές, αφού δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Η Νις βέβαια έχει να αγωνιστεί από τις 22 Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με την Μπρεστ, που έπαιξε τουλάχιστον για το κύπελλο στις 2 Ιανουαρίου και κέρδισε 3-0 την ελλιπέστατη Μπορντό.

Η Νις στα τελευταία δύο παιχνίδια της το 2021, επιβεβαίωσε πως έχει τα φόντα φέτος να χτυπήσει έξοδο στο Champions League, σημειώνοντας ισάριθμες νίκες κόντρα στις ανταγωνιστικές Ρεν και Λανς.

Από την πλευρά της, η Μπρεστ έχει χάσει μόνο ένα ματς στις δέκα πιο πρόσφατες αγωνιστικές (6-3-1) και σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια. Έχει άλλωστε 15 Goal/Goal σε 19 παιχνίδια. Μόνο η Μπορντό έχει περισσότερα (16) στην κατηγορία. Στο 1.70 το αμφίσκορο.

Προγνωστικά Γαλλία

Σε αντίθεση με το Μπρεστ – Νις, στο Κλερμόν – Ρεμς (16:00 Live από το SPORT24) και οι δύο ομάδες έχουν να διαχειριστούν σοβαρές απουσίες, είτε λόγω covid-19, είτε λόγω Κόπα Αφρικα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι αμφότερες θα στερηθούν απόψε τον κορυφαίο σκόρερ τους.

Οι γηπεδούχοι έχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον Μπαγιό, ο οποίος έχει πετύχει τα εννιά από τα 20 φετινά γκολ της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους, έχουν τιμωρημένο τον Εκιτικέ, που έχει σημειώσει τα 8 από τα 22 γκολ τους.

Το γεγονός ότι και οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν με πολλούς απόντες, αυξάνει την πιθανότητα να δούμε ένα κλειστό ματς. Αλλωστε, τα παιχνίδια της Ρεμς είναι κατά κανόνα σφιχτά. Μετράει πέντε under 2,5 στις τελευταίες επτά αγωνιστικές και συνολικά 12 από το ξεκίνημα της σεζόν. Μόνο η Μαρσέιγ έχει περισσότερα (15). Στο 1.55 το under 2,5.

Προγνωστικά Ιταλία

Στη 21η αγωνιστική της Serie A, ένα από τα παιχνίδια που υπόσχονται γκολ και θέαμα είναι αυτό της Εμπολι με τη Σασσουόλο (14:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο έχουν επιθετική φιλοσοφία, σκοράρουν με άνεση και συνήθως προσφέρουν μεγάλα σκορ.

Η Εμπολι έρχεται από ματς ροντέο την Πέμπτη στο Ολίμπικο, όπου έφερε 3-3 με τη Λάτσιο. Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο παιχνίδι του 2021 είχε χάσει 2-4 από τη Μίλαν. Στα δύο προηγούμενα δηλαδή παιχνίδια της, μπήκαν συνολικά 12 γκολ!

Η Σασσουόλο κόλλησε στο 1-1 με την Τζένοα την Πέμπτη και έσπασε έτσι ένα εντυπωσιακό σερί με 13 διαδοχικά over 2,5 στο πρωτάθλημα. Εχει πάντως τα περισσότερα αμφίσκορα και over 2,5 στη Serie A, μετρώντας 16 σε 20 αγώνες! Η Εμπολι από την πλευρά της μετράει οχτώ over 2,5 και εννιά αμφίσκορα στις τελευταίες αγωνιστικές.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι το κόμπο Goal/Goal και Over 2,5 στο 1.60 έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ - Νις: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 14:00
  • Εμπολι - Σασσουόλο: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.60), 15:30
  • Κλερμόν - Ρεμς: Under 2,5 (απόδοση 1.55), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ