ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με φαβορί σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα με φαβορί σε Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Γεμάτο και με το παραπάνω το σημερινό πρόγραμμα αφού πολλές είναι εκείνες οι λίγκες που ρίχνουν αυλαία είτε λόγω εορτών, είτε λόγω του καθιερωμένου χειμωνιάτικου μπρέικ.

Ξεκίνημα στο σημερινό στοιχηματικό ψάξιμο η ισπανική La Liga και το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λας Πάλμας. Από μια πραγματικά καταιγιστική εμφάνιση προέρχονται οι Βάσκοι, δεν είναι απλά η νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο αλλά και το απόλυτα κυρίαρχο 90λεπτο που έκαναν, ισοπεδωτική. Οκτώ ματς αήττητη (6-2-0) στο “Σαν Μαμές” η Μπιλμπάο και συνολικά επτά (4-3-0), αντλεί πάντα δύναμη από την έδρα της, σε αντίθεση με την Λας Πάλμας, η οποία μακριά από τα Κανάρια Νησιά, αποδυναμώνεται σημαντικά (3-1-5). Δικαιολογημένος με λίγα λόγια ο πρώτος λόγος του άσου σε τιμές φαβορί στο 1,45.

Συνέχεια με τη Γαλλία και το Στρασβούργο – Λιλ. Η αλήθεια είναι πως το Στρασβούργο βρίσκει μια στοιχειώδη φόρμα (2-4-1) ύστερα από το πολύ κακό του ξεκίνημα στη σεζόν, όμως το διπλό που έκανε στη Λοριάν αποδείχτηκε Πύρρειος νίκη. Κληρονόμησε τρεις νέες απουσίες που προστέθηκαν στα αρκετά προβληματάκια που κουβαλούσε ως τώρα. Από ισοπαλία ψυχολογίας και μάλιστα σε πολύ βαρβάτο παιχνίδι η Λιλ, έκανε το 1-1 με την Παρί Σ.Ζ. στην τελευταία φάση του αγώνα, εκτός των άλλων και ψυχολογικό πουσάρισμα. Ομάδα με σταθερή δυναμική και προσεκτικό ποδόσφαιρο, αήττητη από τα τέλη Σεπτέμβρη, ενώ έχει φύγει με τη νίκη και στις 4 τελευταίες επισκέψεις της από το Στρασβούργο. Το διπλό ισορροπεί στο 2,00 και αξίζει της προσοχής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Και θα κλείσουμε με Bundesliga και το Άιντραχτ – Γκλάντμπαχ. Από τα παιχνίδια που έχουν χαρακτήρα must win για την Άιντραχτ, η οποία μετράει μόνο μια νίκη (το απίστευτο 5-1 με την Μπάγερν) στα επτά τελευταία επίσημα, αν θέλει να κρατηθεί σε επαφή με το πάνω κομμάτι του πίνακα, ενόψει χειμωνιάτικης διακοπής. Δυο θετικά, αφενός η επιστροφή του τιμωρημένου στο τελευταίο, φορ και πρώτου σκόρερ Μαρμούς και αφετέρου το ότι στη Φρανκφούρτη αποκτά πολύ μεγαλύτερη οντότητα σαν ομάδα. Κάτι που δεν ισχύει για την Γκλάντμπαχ. Διαχρονικά λίγη φέτος στα εκτός έδρας της (1-3-3) και με άμυνα… χωνί (21 γκολ). Ο άσος αγγίζει το 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ - Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση 1,90), 21:30
  • Στρασβούργο – Λιλ: 2 (απόδοση 2,00), 22:00
  • Μπιλμπάο – Λας Πάλμας: 1 (απόδοση 1.45), 22:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ