ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Τριάδα γκολ στο 6.50

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρία δυνατά over από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

Τα Σαλερνιτάνα – Έμπολι ανοίγει την αυλαία στη Serie A. Μάχη ουραγών και όπως είναι προφανές καμιά τους δεν έχει περιθώρια για οτιδήποτε άλλο πλην της νίκης. Αμυντικά χωλαίνει η Σαλερνιτάνα και τα ρίσκα που καλείται να πάρουν την κάνουν ακόμη πιο ευάλωτη, στο Over 2,5 και τα έξι τελευταία εντός της. Θα βρει χώρους στο ανοιχτό γήπεδο η Έμπολι που σκόραρε και στα δυο πιο πρόσφατα εκτός, το ένα μάλιστα με τη Γιουβέντους. Στο 2.25 το Over 2,5.

Στη Β’ Γερμανίας επικεντρωνόμαστε στο Αμβούργο – Αννόβερο. Στο -5 από την κορυφή το Αμβούργο και από δυο σερί εντός έδρας ήττες, καλείται να μην τριτώσει το κακό κόντρα σε ένα πολύ αναιμικό εκτός έδρας Αννόβερο. Γκολ και θέαμα στα περισσότερα ματς του Αμβούργου, στα τρία πιο πρόσφατα στο “ Volksparkstadion” έχουν σημειωθεί 13 γκολ, ενώ και το Αννόβερο έρχεται από δυο γεμάτες νίκες (3-0, 2-1). Στο 1.55 το Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επανέναρξη στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα και το Σάλτσμπουργκ – Στουρμ αποτελεί το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, αφού είναι και κόντρα κορυφής. Ομάδες με εξαιρετικές επιθέσεις που δεν ξέρουν να παίζουν άμυνα, στο μεταξύ τους στον πρώτο γύρο έφεραν το χορταστικό 2-2, μπαίνουν φρέσκες και περιμένουμε ένα ακόμη γεμάτο 90λεπτο. Στο 1.85 το Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμβούργο - Αννόβερο: Over 2,5 (απόδοση 1.55), 19:30
  • Σάλτσμπουργκ - Στουρμ: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 21:30
  • Σαλερνιτάνα – Έμπολι : Over 2,5 (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ