ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα γκολ με απόδοση 6.00

Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Cadiz at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Cadiz at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει τα ματς του Champions League και της Premier League και βγάζει μία τριάδα με γκολ.

Πόρτο εναντίον Άρσεναλ και προφανώς φαβορί οι Λονδρέζοι. Η Πόρτο είναι η μόνη πορτογαλική ομάδα που προχώρησε στα νοκ-άουτ. Μέχρι ενός σημείου θα το παλέψει η Πόρτο. Εχει ποιότητα, φανέλα, εμπειρία. Όμως τη δεδομένη στιγμή η Αρσεναλ παίζει σε πολύ ψηλότερη ένταση, έχει φουλ ψυχολογία και σκοράρει με μεγάλη άνεση για να πιστοποιήσει το ανώτερο επίπεδο και να πάρει προβάδισμα. Κρατάμε σαν επιλογή το Over 2,5 στο 2.00.

Στο άλλο ματς του Champions League, η Νάπολι φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα. Η χρονιά της Νάπολι είναι άκρως προβληματική, σε κακή κατάσταση. Πάρ’ όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα μέσα στο 2024 δέχεται γκολ πρακτικά από όλους, το παθητικό της είναι ιδιαίτερα ευρύ, ωστόσο έχει τους παίκτες μπροστά για να πάρει το ματς από την επίθεση. Καλύτερη επιλογή μοιάζει το G/G στο 1.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Υπάρχει παιχνίδι και για την Premier League της Αγγλίας, με τη Λίβερπουλ να φιλοξενεί τη Λούτον. Αέρινο πέρασμα από το Μπρέντφορντ με 4-1 για τη Λίβερπουλ και 6η νίκη στα επτά τελευταία. Το μυαλό φυσικά εκτός από τη Λούτον και στο μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ την Κυριακή με την Τσέλσι. Δεύτερη κολλητή ήττα στο Κένιλγουορθ για τη Λούτον, 1-2 από τη Μάντσεστερ Γιουν., λίγο έλειψε ο πόντος με δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Στο Άνφιλντ βρίσκει τρόπους να ξεμπλέκει η Λίβερπουλ, πάντως το συγκεκριμένο έχει επικινδυνότητα. Υπάρχει τελικός Λιγκ Καπ μπροστά της, έχει προβληματάκια και ερωτηματικά, και αν μη τι άλλο η Λούτον μπορεί να τη βάλει σε πονοκεφάλους. Επιλογή το G/G &O ver 2,5 στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο – Άρσεναλ: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 22:00
  • Λίβερπουλ – Λούτον: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ