TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή τριάδα

Arsenal's Bukayo Saka celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United at Emirates stadium in London, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μπουκαγιό Σάκα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ 2023 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μεγάλα παιχνίδια σε Πόρτο και Νάπολι για τους "16" του Champions League, το Match Money στηρίζει τα φαβορί στο διπλό. Στο Conference League η Γάνδη μπορεί τη νίκη ανατροπή εις βάρος της Μακάμπι Χάιφα.

Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα: Χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας, η Γάνδη θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 1-0 της ήττας της από τη Μακάμπι Χάιφα στην ουδέτερη Βουδαπέστη και να προκριθεί στους 16 του Conference League. Η βελγική ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και σίγουρα δεν άξιζε την ήττα, προσπαθεί να βρει τα πατήματά της μετά από ένα ευρύ σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Μέσα στο 2024 έτρεχε 0-1-6 σε όλες τις διοργανώσεις αλλά την Κυριακή έσπασε το ρόδι νικώντας με 2-0 την Έουπεν, εκτός έδρας.

Η Μακάμπι Χάιφα από την πλευρά της έχει φτάσει πολύ πιο μακριά από ό,τι θα περίμενε. Σαφώς και μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση, αλλά για το 90λεπτο τουλάχιστον θα ποντάρουμε στη νίκη της Γάνδης. Ο άσος σε απόδοση 1.95 δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Πόρτο – Άρσεναλ: Η Άρσεναλ μπορεί να έχει κάκιστο σερί στη φάση των 16 του Champions League με επτά ήττες, ωστόσο έχει μπροστά της την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη. Και να κάνει το βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά. Είναι σε τοπ κατάσταση, στο 2024 μετρά πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και σκοράρει ακατάπαυστα. Αρκεί να κάνουμε αναφορά στις δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, το 6-0 επί της Γουέστ Χαμ και το 5-0 στο Μπέρνλι.

Ακλόνητο φαβορί λοιπόν σε καλή απόδοση στο εκτός έδρας ματς με την Πόρτο, η οποία δεν κάνει την καλύτερη σεζόν στην πορτογαλική λίγκα, είναι 3η πίσω από Σπόρτινγκ και Μπενφίκα, σε διαφορά επτά βαθμών. Η εκπληκτική κατάσταση της Άρσεναλ είναι ικανή για να μας δώσει το διπλό σε απόδοση 1.70.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Νάπολι – Μπαρτσελόνα: Στη Νάπολι έγινε ο κακός χαμός το τελευταίο 48ωρο και η ομάδα θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Η κάκιστη πορεία της πρωταθλήτριας Ιταλίας έφερε την απόλυση και του Βάλτερ Ματσάρι, μετά το 1-1 με την Τζένοα, ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντιις προσέλαβε τον Φραντσέσκο Καλτσόνα, πρώην βοηθό των Σάρι και Σπαλέτι στη Νάπολι και νυν ομοσπονδιακό της εθνικής Σλοβακίας.

Ντεμπούτο λοιπόν για τον Καλτσόνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα προβλήματα της Νάπολι παραμένουν πολλά. Η κακή ατομική κατάσταση κομβικών παικτών και το θέμα στο σκοράρισμα (9 γκολ στα τελευταία 13 στο πρωτάθλημα) φέρνουν την Μπαρτσελόνα σε θέση οδηγού.

Και μπορεί η Μπαρτσελόνα να δέχεται πολλά γκολ στο 2024, έχει όμως τους παίκτες για να πάρει το ματς από την επίθεση. Το διπλό σε απόδοση 2.50 μπορεί να πονταριστεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γάνδη – Μακάμπι Χάιφα: 1 (απόδοση 1.95), 19:00
  • Πόρτο – Άρσεναλ: 2 (απόδοση 1.70), 22:00
  • Νάπολι – Μπαρτσελόνα: 2 (απόδοση 2.50), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ