BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από τα playouts σε απόδοση 47.05

Προγνωστικά Στοιχήματος: Τριάδα από τα playouts σε απόδοση 47.05
INTIME

Το Freetips247.com έχει συλλέξει μια τριάδα από τα Play Outs για ποντάρισμα και προτείνει παρολί σε απόδοση 47.05!

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΟΦΗ στις 15:00. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ αλλά στο τέλος έφυγαν από το Περιστέρι με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο (1-1) την περασμένη αγωνιστική. Έτσι σήμερα βρίσκονται στην όγδοη θέση των playouts με 31 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους Περιστεριώτες. Από την άλλη, ο ΟΦΗ, μετά από αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, έσπασε το "ρόδι" επικρατώντας με 4-0 του σχεδόν υποβιβασμένου ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι, μετράει 30 βαθμούς και είναι στο -1 από τον αποψινό του αντίπαλο. Πάντως, ο ΟΦΗ έχει εκτός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν: 0N - 6I - 8Η και βάσει της εικόνας που παρουσιάζει έως τώρα δύσκολα θα καταφέρει να κάνει το 2/2. Θα συνδυάσουμε το G/G με τον 1, καθώς ο Πανσερραϊκός τελευταία φορά που ηττήθηκε στην έδρα του ήταν τον Φεβρουάριο. Το συγκεκριμένο σημείο το συναντάμε στο 4.65.

Με γκολ και… Χ

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό. Την περασμένη αγωνιστική ο σημερινός γηπεδούχος πανηγύρισε σπουδαίο τρίποντο αυτή τη φορά απέναντι στον Παναιτωλικό, εκτός έδρας, με 1-0. Έτσι έφτασε τους 28 βαθμούς στην 11η θέση και έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Αυτή η νίκη μάλιστα ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία δείχνει σε τρομερή φόρμα. Από την άλλη, ο Ατρόμητος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανσερραϊκό βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει στο 94' και να πάρει τον "χρυσό" βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι παρέμεινε αήττητος στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 2-4-0. Βέβαια, οι Περιστεριώτες δεν έχουν κερδίσει σε κανέναν από τους τελευταίους 5 εκτός έδρας αγώνες, ωστόσο στην έδρα του Βόλου πάντα βρίσκουν γκολ. Όπως δίχτυα βρίσκει και ο γηπεδούχος, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσει στο "Ισοπαλία με γκολ" στην απόδοση 4.60.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης στους "Ζωσιμάδες" στις 19:30. Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει το αρνητικό σερί που έχει στα τελευταία ματς, καθώς την περασμένη αγωνιστική γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ με 4-0. Έτσι, παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Από την άλλη και ο Αστέρας δεν βρίσκεται στα καλύτερα του, αν αναλογιστεί κανείς πως τελευταία φορά που γεύτηκε τη χαρά της νίκης ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Το έργο του μάλιστα σήμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αστέρας Τρίπολης έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση, ενώ από την πλευρά του ο ΠΑΣ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά τα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν πάντα θέαμα κι από τη στιγμή που αμφότερες θα ανοιχτούν για να βρουν δίχτυα, αναμένεται ένα παιχνίδι με γκολ. Και γι' αυτό κρατάμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Πανσερραϊκός vs ΟΦΗ 1 & G/G (4.65)
  • Βόλος vs Ατρόμητος Ισοπαλία με γκολ (4.60)
  • ΠΑΣ Γιάννινα vs Αστέρας Τρίπολης Over 2.5 (2.20)

Απόδοση τριάδας: 47.05

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ