BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις βραδινές επιλογές από το 1.90 έως το 2.67

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2021-2022 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 © 2021 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη σε κορυφή και ουρά φουντώνει σε Ιταλία και Ισπανία, με τις αναμετρήσεις Ίντερ – Βενέτσια, Σεβίλλη – Θέλτα και Λάτσιο – Αταλάντα να παρουσιάζουν υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ποντάρισμα σε τρεις επιλογές από το 1.90 έως το 2.67

(19:00) Ίντερ - Βενέτσια: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ στο 'Giuseppe Meazza'. Η Ίντερ έχει πλέον τέτοια ψυχολογία, που δεν την 'πατάει' ούτε και στις περιπτώσεις που ο Ιντσάγκι πάει σε εκτεταμένο ροτέισον. Όπως στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου, όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στην Έμπολι, ισάριθμες ισοφάρισε και προκρίθηκε στην παράταση. Στη Serie Α, η ξέφρενη πορεία της προς την κορυφή άρχισε μετά από εκείνη την ήττα στην έδρα της Λάτσιο, στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη. Έκτοτε οι 'νερατζούρι' τρέχουν ένα αήττητο σερί 13 αγώνων, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες! Έτσι πλέον βρίσκονται στην κορυφή, στο +2 από τη Μίλαν και με ένα ματς στο χέρι.

Η Βενέτσια προσπαθεί σκληρά να μείνει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να έχει. Και πολύ δύσκολος στην επίτευξη του. Η πίεση έχει αρχίσει να την επηρεάζει, καθώς συμπλήρωσε μια οκτάδα αγώνων που αγνοεί το τρίποντο. Διάστημα στο οποίο μετράει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες, πιο πρόσφατη αυτή στο εντός 1-1 με την Έμπολι. Με 18 βαθμούς, η Βενέτσια είναι στην 17η θέση και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με ένα ματς λιγότερο.

Η τύχη της αναμέτρησης στο Μιλάνο εξαρτάται καθαρά από τις διαθέσεις της Ίντερ. Η διαφορά δυναμικότητας και φόρμας είναι χαοτική και συνάμα λογικές οι εξαιρετικά χαμηλές αποδόσεις στα σενάρια νίκης των γηπεδούχων. Πάμε σε ένα ειδικό με τον Νικολό Μπαρέλα, τον αεικίνητο χαφ των 'νερατζούρι' που πολύ συχνά καταφέρνει να παίρνει μέτρα στην επίθεση και να απειλεί. Να έχει 1+ προσπάθεια στην εστία ο διεθνής μέσος της Ίντερ, σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

(19:30) Σεβίλλη - Θέλτα: Η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι είναι η μοναδική που φαντάζει ικανή να κυνηγήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη του τίτλου. Με 45 βαθμούς είναι η δεύτερη, στο -4 από την πρωτοπόρο και με όπλο την ανασταλτική της λειτουργία θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την ανατροπή στην κορυφή. Για σχεδόν δύο μήνες, η Σεβίλλη είναι αήττητη στη La Liga, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Παρουσιάζει την κορυφαία αμυντική επίδοση της κατηγορίας με μόλις 14 γκολ παθητικό, με τα 32 που έχει σκοράρει στην επίθεση να αποτελούν μια ικανοποιητική συγκομιδή. Κουβαλάει κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Μπουνού, Ελ Χανταντί, Νεσιρί, Λαμέλα, Νάβας και Σούσο.

Η Θέλτα ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, προϊόντος του χρόνου ανέβασε στροφές και πλέον είναι σε καλή κατάσταση. Αγωνιστικά και βαθμολογικά. Στην 12η θέση με 26 βαθμούς και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Στην τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει τρεις νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία, ενώ ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας πριν τη μάχη στο 'Ramon Sanchez Pizjuan'.

Ανώτερη η Σεβίλλη, έστω κι αν αντιμετωπίζει απουσίες. Κυνηγάει την υπέρβαση, είναι σκληρή, κυνική και εξαρετικά πειθαρχημένη. Η Θέλτα παίζει με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ωστόσο για τα δεδομένα μοιάζει υπερβολικό το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε τόσο υψηλές πτήσεις. Ξέρει να επιβάλλεται στο γήπεδο της και απέναντι σε αντιπάλους του χεριού της η Σεβίλλη, με το Matchcombo 1 & under 3,5 γκολ στο 2.37 της Stoiximan.

(21:45) Λάτσιο - Αταλάντα: Ματσάρα ενόψει στο 'Olimpico' της Ρώμης! Από το ξεκίνημα της σεζόν, η Λάτσιο μοιάζει με μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Είναι η μοναδική που έχει κερδίσει φέτος την πρωτοπόρο Ίντερ, αλλά έχει πετάξει πολλούς βαθμούς σε ματς που ήταν το μεγάλο φαβορί. Και αυτό γιατί εκτελεί άψογα μόνο κατά το ήμισυ το περίφημο 'Sarri Ball'. Μπροστά πετάει φωτιές με απολογισμό 46 γκολ, αμυντικά μπορεί να δεχτεί γκολ και από... περαστικούς. Καθόλου τυχαίο πως παρουσιάζει την χειρότερη ανασταλτική εικόνα της πρώτης δεκάδας (39 γκολ παθητικό). Μειονεκτεί στην ισοβαθμία (35β.) με τις Φιορεντίνα και Ρόμα, είναι 8η και κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Αταλάντα είναι πάντα η ομάδα που αν σε βρει μπόσικο μπορεί να σε διαλύσει χωρίς δεύτερη σκέψη... Το πρόβλημα είναι ότι φέτος δεν παρουσιάζει την ίδια συνέπεια με τα προηγούμενα 2-3 χρόνια. Διαφορετικά θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ γερά στη μάχη του τίτλου. Όχι πως δεν προλαβαίνει, θα πρέπει ωστόσο να βρει σταθερότητα στις εμφανίσεις της. Με 42 βαθμούς είναι εντός τετράδας και δύσκολα θα φύγει από εκεί. Η διαφορά της από την κορυφή είναι στο -8 και ο συντελεστής τερμάτων στο 44-26.

Το κοινό στοιχείο των δύο ομάδων είναι ότι παίζουν με εξαιρετικά επιθετική φιλοσοφία ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος, επομένως θα ψάξουν το γκολ σε κάθε στιγμή της αναμέτρησης. Οι άμυνες δεν εμπνέουν, οι επιθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο και όλες οι προϋποθέσεις για ένα 90λεπτο υψηλού θεάματος είναι στο τραπέζι. Το MatchCombo G/G & over 3,5 στο 2.67 της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ