BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις σκανδιναβικές επιλογές από το 2.52 και πάνω

Ο Έλις Χάγκεν της Μπόντο Γκλιμτ σε αναμέτρηση κόντρα στην Άλκμααρ στο Europa Conference League
Ο Έλις Χάγκεν της Μπόντο Γκλιμτ © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Στη Σκανδιναβία στρέφεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον του Σαββάτου, με δύο ματς της Allsvenskan και ένα της Eliteserien να προσφέρουν επιλογές σε δυνατές αποδόσεις.

(16:00) ΑΪΚ - Μιάλμπι: Πορεία πρωταθλητισμού διαγράφει η ΑΪΚ. Μετά από 12 αγωνιστικές είναι 2η αλλά και ισόβαθμη στους 24 με την πρωτοπόρο Χάκεν, με ένα ματς περισσότερο. Το 1-1 στην έδρα της Ντέγκερφορς (15η) θεωρείται στραβοπάτημα, ωστόσο διεύρυνε το αήττητο σερί της στα εννέα ματς πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι πως με βάση την εικόνας της, η βαθμολογική της συγκομιδή μοιάζει κάπως υπερβολική. Πήρε κάμποσους βαθμούς στις λεπτομέρειες, είναι πάντως μια σκληρή ομάδα με ποιοτικές μονάδες.

Η Μιάλμπι το έχει ρίξει στη βαθμοθηρία. Ιδιαίτερα συμπαγής και δυσκολοκατάβλητη. Δεν δίνει τίποτα στον αντίπαλο, αποφεύγει το ρίσκο και στηρίζεται αρκετά στη συνοχή των γραμμών της. Καλή η ανασταλτική της λειτουργία, ψάχνει το γκολ κυρίως στην κόντρα και παίζοντας με το μυαλό του αντιπάλου. Είναι στην 9η θέση με 16 βαθμούς, δεν πρόκειται να μπει σε περιπέτειες αλλά δύσκολα θα πετύχει κάτι παραπάνω από μια άνετη παραμονή.

Η ΑΪΚ είναι το φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο, όμως η αναμέτρηση απέναντι στη Μιάλμπι είναι μάλλον πιο δύσκολη από όσο φαντάζει στη θεωρία. Η φιλοξενούμενη ξέρει να φυλάγεται και η ΑΪΚ κολλάει απέναντι σε πολύ κλειστές άμυνες. Δύσκολα θα έχει θέαμα το παιχνίδι, στροφή στη συνδυαστική επιλογή under 2,5 γκολ και over 6,5 κόρνερ για την ΑΪΚ σε απόδοση 2.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

(18:30) Χέλσινγκμποργκ - Κάλμαρ: Ένα ακόμη ματς για την Allsvenskan. Κομβικό για τη γηπεδούχο, που μετά από 12 αγωνιστικές είναι ουραγός με 5 βαθμούς και στο -6 από τη γραμμή σωτηρίας. Η Χέλσινγκμποργκ μοιάζει να υπολείπεται ποιότητας για τις ανάγκες της κατηγορίας, ενώ δείχνει και πολύ εύθραυστη ψυχολογικά. Σκοράρει με... αίμα και δέχεται γκολ με σχετική ευκολία. Έχει μόλις μια νίκη στη σεζόν, συμπλήρωσε οκτώ ματς δίχως τρίποντο και πέντε σερί ήττες.

Η Κάλμαρ παλεύει να βελτιωθεί και συνάμα γεμίζει το σακούλι. Με το 1-0 επί της Βάρναμο ανέβηκε στην 6η θέση με 19 βαθμούς. Στο -5 από την κορυφή και μόλις στο -2 από την 3η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ομάδα με καλή προοπτική, γρήγορη και με ποιοτικές πινελιές στο παιχνίδι της, υστερεί ακόμη στη διαχείριση των αγώνων και τη σταθερότητα στην απόδοση της.

Η φιλοξενούμενη έχει παρουσιάσει σαφώς καλύτερα δείγματα γραφής στο χορτάρι και έχει τον πρώτο λόγο. Όμως η Χέλσινγκμποργκ είναι σε οριακό σημείο και ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει από νωρίς το τρένο της παραμονής. Το τρίποντο θέλουν αμφότερες, αναμένεται ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις. Το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.52 της Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

(19:00) Οντ - Μπόντο Γκλιμτ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην 'Skagerak Arena'. Περίεργη ομάδα η Οντ, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, δύσκολο να την διαβάσεις. Από νίκη σε ήττα και τούμπαλιν στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων της, είναι χαρακτηριστικό πως σε 12 ματς πρωταθλήματος δεν έχει ισοπαλία. Πέντε νίκες και επτά ήττες ο απολογισμός της, είναι 10η με 15 βαθμούς. Στο +4 από τη Βαλερένγκα (14η - μπαράζ παραμονής) και στο -8 από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Η Μπόντο Γκλιμτ δεν πείθει το ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια. Παραμένει μια δυνατή ομάδα με μπόλικη ποιότητα, της λείπει η αποφασιστικότητα. Είναι 5η με 19 βαθμούς, στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και το -8 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο. Ικανότατη μεσοεπιθετικά και με πολλές λύσεις στη δημιουργία, προβληματική η λειτουργία της στα μετόπισθεν.

Η Οντ ιντριγκάρεται στα μεγάλα ματς, είναι απρόβλεπτη και δεν κομπλάρει απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους. Η Μπόντο μετά από δύο σερί τρίποντα θέλει να συνεχίσει με νίκες για να κλείσει το χάντικαπ από την κούρσα του τίτλου. Σε ένα up tempo ματς η φιλοξενούμενη έχει το προβάδισμα και το Bet Builder να σκοράρει ο Πελεγκρίνο & να κερδίσει η Μπόντο προσφέρεται σε απόδοση 3.05 στη Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ