BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Τρεις επιλογές από Κύπελλο Ελλάδας και Champions League σε απόδοση 6.89

Ο Φιλ Φόντεν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπρέντφορντ
Ο Φιλ Φόντεν πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπρέντφορντ © 2024 IAN WALTON / AP IMAGES

Τριάδα με επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το Champions League προτείνει το Freetips247 με γκολ και σκόρερ σε απόδοση 6.89.

Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι της στήλη μας από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Εκεί, Άρης και Παναιτωλικός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά στο πλαίσιο των ημιτελικών της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Αγρινίου, έχοντας μικρό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Στον τελικό, όποια ομάδα από τις δύο πάρει την πρόκριση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε σημείο με γκολ και πιο συγκεκριμένα τα 2-3 τέρματα σε απόδοση 1.98. Αναμένεται ανταγωνιστική αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, χωρίς μεγάλα ρίσκα από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστεί να επιτεθούν για να φέρουν στα... ίσα την υπόθεση πρόκριση, ενώ οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για να "κλειδώσουν" την πρόκριση στον τελικό.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι στο Μάντσεστερ για τον επαναληπτικό της φάσης των "16" του Champions League. Η Σίτι αντιμετωπίζει την Κοπεγχάγη, ούσα με το… ενάμισι πόδι στα προημιτελικά χάρη στο 3-1 της πρώτης αναμέτρησης.

Σε αυτό το ματς θα επιλέξουμε ένα πιο ειδικό σημείο. Θα επιλέξουμε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Φιλ Φόντεν κόντρα στους Δανούς. Ο Άγγλος επιθετικός προέρχεται από πολύ καλό σερί, καθώς και από ένα ντέρμπι στο οποίο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής βοηθώντας τη Σίτι να ανατρέψει το σκορ επί της Γιουνάιτεντ. Τα σχόλια του Πεπ Γκουαρντιόλα για τον νεαρό παίκτη του ήταν διθυραμβικά. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσει το σερί σκοραρίσματος σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο ματς του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λειψία στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι Μαδριλένοι έχουν μικρό προβάδισμα ενόψει πρόκρισης στα προημιτελικά, με το 1-0 από την πρώτη τους συνάντηση.

Οι "ταύροι" ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί στην πρώτη αναμέτρηση, με τον Σέσκο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά αυτό να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Η Ρεάλ παρουσιάζει αστάθειες στην άμυνά της με την Λειψία να είναι ικανή για να παραβιάσει την εστία του αντιπάλου της. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal στον αγώνα σε απόδοση 1.62.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης - Παναιτωλικός 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 19:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Να σκοράρει ο Φιλ Φόντεν (απόδοση 2.15), 22:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία: Goal/Goal (απόδοση 1.62), 22:00

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ