BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Του κακού εργάτη, του φταίει το εργαλείο

Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο στον πάγκο του Μεξικού σε αναμέτρηση κόντρα στη Σουηδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ο Χουάν Κάρλος Οσόριο © 2022 EDUARDO VERDUGO, FILE/ASSOCIATED PRESS

Τα πράγματα στην Αμέρικα Κάλι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τον προπονητή Οσόριο να είναι στα μαχαίρια με τον μεγαλομέτοχο Τούλιο Γκόμεζ. Ποντάρισμα στο 2.05

Μετά το εύκολο 2 στα 2 της Κυριακής, το BetMarket.gr παρουσιάζει μια λάτιν ιστορία, με έντονο παρασκήνιο που βγάζει σημείο για στοίχημα.

Τα πράγματα στην Αμέρικα Κάλι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τον προπονητή Οσόριο να είναι στα μαχαίρια με τον μεγαλομέτοχο Τούλιο Γκόμεζ. Βαριές εκφράσεις από τον τελευταίο και δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απόψε για την ομάδα.

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη σωστή σειρά. Η Αμέρικα Κάλι τέθηκε αντιμέτωπη με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν για την προκριματική φάση του Copa Sudamericana. Η πρόκριση πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θα έβαζε και 900.000 δολάρια στα ταμεία του Συλλόγου, ένα ποσό ιδιαίτερα σημαντικό για τα οικονομικά της.

Η ομάδα δεν τα κατάφερε, βιώνοντας έναν επώδυνο αποκλεισμό και η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη καθώς ο προπονητής Οσόριο και ο μεγαλομέτοχος Τούλιο Γκόμεζ άνοιξαν έναν απίστευτο επικοινωνιακό πόλεμο. Ο Οσόριο απέδωσε τον αποκλεισμό στους πολλούς τραυματισμούς αλλά και την προβληματική μεταγραφική περίοδο της ομάδας.

Βαριές εκφράσεις και… κομμένη καλημέρα

Η απάντηση του Τούλιο Γκόμεζ ήταν άκρως επιθετική και προσβλητική, με ένα δημόσιο tweet το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση έγραφε "Ο κακός εργάτης κατηγορεί το εργαλείο. Οι μέτριοι δεν αποδέχονται τα δικά τους λάθη και κατηγορούν τους άλλους για τη δική τους ανικανότητα".

Ο Οσόριο με τον Τούλιο Γκόμεζ έχουν κόψει μέχρι και την καλημέρα μεταξύ τους και ο λόγος που δεν έχουμε ακόμη απόλυση είναι η αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει η ομάδα. Ο κόσμος επίσης είναι κατά του Οσόριο και ζητά την άμεση αποχώρησή του. Η διοίκηση ελπίζει να επιβεβαιωθεί το θεωρητικό ενδιαφέρον της Κλαμπ Αμέρικα από το Μεξικό, που θέλει τον Οσόριο στους πιθανούς αντικαταστάτες του Σολάρι στην Κλαμπ Αμέρικα.

Δύσκολο ταξίδι στο υψόμετρο

Μέσα σε όλη αυτή την ανακατωσούρα η ομάδα υπέστη άλλη μια ήττα (για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά) εντός έδρας με 1-3 ξανά από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Σήμερα πηγαίνει στη Βορειοανατολική πλευρά της χώρας (περίπου 600 χλμ μακριά από το Κάλι), την Τούνχα, με τα 2.820 μέτρα υψόμετρο (1.000 μέτρα το υψόμετρο στο Κάλι) για να αντιμετωπίσει την Πατριότας. Μια έδρα που κέρδισε μόλις μία φορά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της.

Η Πατριότας έρχεται από σπουδαίο διπλό στην Τολίμα, το πρώτο υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Μπογιόκα. Ο 64χρονος προπονητής ανέλαβε τον περασμένο μήνα και έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της ομάδας, η οποία είναι αήττητη στα τρία τελευταία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πατριότας - Αμέρικα Κάλι: 1 dnb (απόδοση 2.05), 03:05

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ