BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυριακή για στοίχημα με Τόνι και… χωρίς Μπενζεμά

Ο Πέδρι κόντρα στον Κουρτουά σε ημιτελικό για Σούπερ Καπ Ισπανίας
Ο Πέδρι κόντρα στον Κουρτουά © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr βγάζει σημεία στο Clasico και την Premier League, λόγω της απουσίας του Μπενζεμά και της παρουσίας του Τόνι.

Για χρόνια αποτέλεσε τον πόλο έλξης του ποδοσφαιρικού πλανήτη, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε χάσει λίγη από τη λάμψη του. Μέχρι πριν λίγο καιρό, που τα γεγονότα στις δύο ομάδες άλλαξαν τα δεδομένα.

Από τη μία η τρομερή ποδοσφαιρική παράσταση των Μπενζεμά - Μόντριτς στη φοβερή ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη το Xaviball που άλλαξε την… όψη της Μπαρσελόνα (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ), ήταν αυτά που επανάφεραν τον ενθουσιασμό στο ποδοσφαιρικό κοινό για το επερχόμενο clasico.

Η σημαντικότερη είδηση στο ρεπορτάζ του αγώνα είναι φυσικά η απουσία του Μπενζεμά. Η πιο πρόσφατη απόδειξη για το τι κάνει ο Γάλλος μέσα στο γήπεδο ήρθε με το χατ τρικ στο Champions League. Ας δούμε όμως και τι συμβαίνει όταν λείπει ή όταν δεν σκοράρει.

Από τις 12 Δεκεμβρίου και μετά ο Μπενζεμά "τραβά" επιθετικά τη Ρεάλ, έχοντας σκοράρει σε οκτώ από τα δώδεκα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Στα άλλα τέσσερα, που ο Γάλλος δεν βρήκε δίχτυα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κέρδισε. Ισοπαλίες με Κάντιθ και Έλτσε, ήττα από τη Χετάφε και η ήττα από την Παρί στη Γαλλία. Σε εκείνο, μάλιστα, το παιχνίδι, ο Μπενζεμά προερχόταν από τραυματισμό, ήταν ανέτοιμος και είδαμε τη χειρότερη επιθετικά Ρεάλ φέτος.

Όπως, φυσικά, προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του Αντσελότι και όταν λείπει ο Γάλλος. Με το ζόρι στην παράταση την Έλτσε στο Κύπελλο, αποκλεισμός μετά από τη Μπιλμπάο χωρίς να σκοράρει. Λευκή ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ και με το ζόρι 1-0 τη Γρανάδα στα ματς πρωταθλήματος που έλειψε το τελευταίο τρίμηνο.

Συμπερασματικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο πρόβλημα χωρίς τον Μπενζεμά στην ενδεκάδα. Η Μπαρσελόνα πηγαίνει με τρομερή ψυχολογία στο παιχνίδι, εφαρμόζει άριστα τις ιδέες του Τσάβι και σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει να μπει στις στοιχηματικές επιλογές.

Έδεσε ο Τόνι με τον Έρικσεν και… ομόρφυνε η Μπρέντφορντ

"Ανυπομονώ να αρχίσει η νέα σεζόν και να σκοράρω στην Premier League" η δήλωση αυτή ανήκει στον Ιβάν Τόνι και έγινε αμέσως μετά την επισημοποίηση της ανόδου της Μπρέντφορντ στη μεγάλη κατηγορία πέρσι. Ο Άγγλος επιθετικός το 2015 υπέγραψε στη Νιουκάσλ αλλά δεν πήρε ευκαιρίες στην Premier League. Δόθηκε δανεικός έξι διαδοχικές φορές δανεικός σε χαμηλότερες κατηγορίες, μέχρι να πάει με μεταγραφή στην Πιτέρμπορο το 2018. Εκεί βρήκε τον εαυτό του, βάζοντας 40 γκολ σε 76 παιχνίδια για να κερδίσει τη μεταγραφή στην Μπρέντφορντ.

Στη νυν ομάδα του φόρτωσε με 42 τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα και ήταν καταλύτης στη σπουδαία επιτυχία της ανόδου. Στα 25 του η ευκαιρία να επιστρέψει και να αποδείξει τη αξίζει στο κορυφαίο επίπεδο. Μέτριο προς καλό το πρώτο μισό της σεζόν, αλλά έχει ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή του το 2022. Σκόραρε δύο φορές στις αρχές του έτους και άλλες πέντε μετά την προσθήκη του Έρικσεν στην ενδεκάδα.

Με τον Δανό στη μεσαία γραμμή η Μπρέντφορντ ξεδιπλώνεται πολύ καλύτερα επιθετικά και ο Τόνι έχει ακόμη έναν top class παίκτη να τον τροφοδοτεί. Στα δύο τελευταία έχει σκοράρει δύο φορές, με την ομάδα του να κερδίζει κατά σειρά Νόριτς και Μπέρνλι. Σήμερα πηγαίνει στη Λέστερ (16:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ), μια ομάδα που εντός έδρας σκοράρει σταθερά εδώ και 11 συνεχόμενα παιχνίδια και το over φτάνει στο 1,90.

Σε επίπεδο fun bet μπορεί να ψάξει κάποιος το 5αρι για να μοιράσει ασίστ ο Ερικσεν ή το anytime σκόρερ για τον φορμαρισμένο Ιβάν Τόνι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Μπρέντφορντ: Over 2,5 (απόδοση 1.90), 16:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρσελόνα: 2 (απόδοση 3.20), 22:00

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, πτώση και σύγκριση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ