TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ζέσταμα τελείωσε για τον Ντε Ρόσι

Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's head coach Daniele De Rossi gives instructions during the Series A soccer match between Roma and Hellas Verona at the Rome Olympic stadium, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Andrew Medichini) © 2024 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 1.95 και στο 2.62 κάνει από το πρόγραμμα της ημέρας ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Ο Ντε Ρόσι ανταποκρίθηκε με το παραπάνω στα πρώτα του τεστ ως προπονητής της Ρόμα, έκανε το 3 στα 3 κόντρα σε Βερόνα, Σαλερνιτάνα και Κάλιαρι, αλλά όπως είπε και η… αλεπού των πάγκων, Κλαούντιο Ρανιέρι, "το ζέσταμα τελείωσε" υπονοώντας πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τεχνικό των τζαλορόσι. Και δεν έχει καθόλου άδικο, καθώς η Ρόμα παίζει το δυσκολότερο ματς στην εποχή Ντε Ρόσι, υποδεχόμενη την Ίντερ, η οποία βρίσκεται στα καλύτερά της, πήρε και το ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, "πέταξε" στο +4 (με ματς λιγότερο) από την «κυρία», έχει όλες τις προϋποθέσεις υπέρ της στην προσπάθεια να κάνει δικό της το σκουντέτο, άπαντες παραδέχονται την ανωτερότητά της.

Η ευκαιρία της Ρεάλ να ξεφύγει από τους διώκτες της

Έφθασε η ώρα της κρίσης για την τρομερή Τζιρόνα, δοκιμάζεται στο Μπερναμπέου και εδώ θα φανεί αν μπορεί να αμφισβητήσει την Βασίλισσα και να μείνει μέχρι τέλους στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης τα κατάφερε η ομάδα του Μίτσελ (είναι τιμωρημένος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο) τώρα οι συνθήκες είναι ακόμη δυσκολότερες. Η Ρεάλ τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στο +2 από την Τζιρόνα, μπροστά στο κοινό της έχει την ευκαιρία να ανοίξει την… ψαλίδα και να γίνει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Κάποια προβλήματα του Βινίσιους ξεπεράστηκαν και ο Βραζιλιάνος θα είναι διαθέσιμος, το ίδιο συνέβη και στην άλλη πλευρά, το… κανόνι των φιλοξενούμενων, Ντόβμπικ (14 γκολ) ακολούθησε κανονικά την αποστολή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Ρόμα και Ίντερ, μεγαλύτερη ποιότητα, περισσότερες οι λύσεις και βάθος στον πάγκο για την ομάδα του Ιντζάγκι, ο Ντε Ρόσι θα προσπαθήσει να ρίξει το τέμπο του ματς, γιατί αν πάει σε… τρελό ρυθμό δεν έχει τύχη. Το Ολίμπικο είναι ένα σημαντικό… όπλο των γηπεδούχων, ο χαρακτήρας ντέρμπι του ματς με κάνει να αφήσω στην ησυχία του το «διπλό» και να επιλέξω 2-3 γκολ στο 1.95.

Ακόμη κι αν μιλάμε για Ρεάλ το 1.45 που πληρώνει ο άσος κόντρα στην ομαδάρα του Μίτσελ, είναι εξαιρετικά χαμηλός. Σαφώς και είναι φαβορί οι μερένγκες, η νίκη έχει αξία αν συνδυαστεί με γκολ της Τζιρόνα, καθώς τότε η απόδοση εκτινάσσεται στο 2.62.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Ίντερ : 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 19:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Τζιρόνα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.62) 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ