BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το βάρος στα προκριματικά του Conference League

Η μπάλα του Europa Conference League
Η μπάλα του Europa Conference League INTIME

Η σημερινή στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα γήπεδα της Ευρώπης και συγκεκριμένα τα προκριματικά του Conference League.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Τορπέντο Κουτάισι με την Ακτόμπε (20:00 Live από το SPORT24), όπου υπάρχει πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με την πτήση τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν μόλις σήμερα (!) στη Γεωργία. Το ακόμα χειρότερο είναι πως η Ακτόμπε δεν έχει στη διάθεση της και έναν εκ των επιθετικών της, μιας και δεν κατάφερε να βγάλει βίζα για να ταξιδέψει. Λαμβάνοντας τα παραπάνω υπόψη καταλήγουμε στον άσο σε απόδοση 2.85.

Παράλληλα, το ίδιο παιχνίδι μας οδηγεί και σε ειδικά στοιχήματα, όσον αφορά στα γκολ και στα κόρνερ. Στο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε η Τορπέντο Κουτάισι με το Σαράγεβο στον προηγούμενο γύρο, είδαμε μια ομάδα με πολύ επιθετική διάθεση. Η στατιστική κατέγραψε συνολικά 16 τελικές, από τις οποίες οι 10 ήταν στην εστία και όλα αυτά σε ένα ματς που μέτρησε 13 κόρνερ συνολικά. Σήμερα το line των κόρνερ στην αναμέτρηση είναι στο χαμηλό 8,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά μας με την αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Βοϊβοντίνα (20:00 Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 2η θέση του Κυπριακού πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν και η άμυνα αποτέλεσε το κύριο χαρακτηριστικό τους. Παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, η αμυντική φιλοσοφία και το αργό ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να αλλάζουν.

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα το πρώτο του επίσημο παιχνίδι, οπότε δεν έχουμε ακριβή εικόνα και άποψη από την ομάδα του Σα Πίντο. Με βάση τα νούμερα από την περσινή σεζόν και συνδυάζοντας τα με τα φετινά φιλικά, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Σε 46 επίσημους αγώνες έχουμε 1,46 γκολ υπέρ του ΑΠΟΕΛ ανά αγώνα και 0,78 κατά. Στα εντός έδρας είχαμε 1,52 γκολ υπέρ ανά αγώνα και 0,70 κατά. Πολύ κοινή η συμπεριφορά εντός και εκτός.

Η Βοϊβοντίνα δίνει και αυτή με τη σειρά της τον πρώτο της επίσημο αγώνα, οπότε ούτε εδώ έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Αυτό που ξέρουμε είναι πως με βάση τα… οικονομικά του ποδοσφαίρου, το ρόστερ των Σέρβων είναι πιο ακριβό από του ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά στο τακτικό κομμάτι, η εικόνα της ομάδας μοιάζει με αυτή των γηπεδούχων. Η μόνη εικόνα που έχουμε φέτος είναι από το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας. Στο συγκεκριμένο φιλικό είδαμε μία μαζεμένη άμυνα, η οποία προσπαθούσε να φυλάξει την εστία της και να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις.

Κρατάμε σαν στοιχεία πως είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας και για τις δύο ομάδες, ενώ τόσο ο ΑΠΟΕΛ δεν μας εντυπωσίασε με την παρουσία του στα φιλικά, όσο και η Βοϊβοντίνα απέναντι στην ΑΕΚ. Τα νούμερα των δύο ομάδων, αλλά και ο τρόπος που παίζουν, μας οδηγούν σε μοιρασιά. Θα στηρίξουμε την ισοπαλία σε απόδοση 4.05!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορπέντο Κουτάισι – Ακτόμπε: 1 (2.85), 20:00
  • ΑΠΟΕΛ – Βοϊβοντίνα: Χ (4.05), 20:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ