BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το value bet του Άρη και ο άσος τριπλασιασμού

Ο τεχνικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γκάμπριελ Μιλίτο
Ο τεχνικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γκάμπριελ Μιλίτο © 2023 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Η σημερινή πρόταση του BetMarket.gr προέρχεται από τα προκριματικά του Champions League και το Copa Libertadores.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με τον Άρη Λεμεσού (21:00 Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν μόλις 2 τελικές στον στόχο και σκόραραν 2 γκολ. Αυτά ήταν και τα επιτεύγματα της ΜΠΑΤΕ σε όλο τον πρώτο αγώνα. Οι Λευκορώσοι είχαν σοβαρά θέματα, μιας και στο αμυντικό transition είχαν τεράστιο πρόβλημα και δεν μπορούσαν επ’ ουδενί να σταματήσουν τις επιθέσεις των Κύπριων.

Ο Άρης Λεμεσού από την άλλη έχει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 6-2 του πρώτου αγώνα, έχουμε, όμως, και την εξής συνθήκη. Είναι τέτοια η νοοτροπία του συλλόγου που ξέρουμε πως θα κυνηγήσουν μία ακόμα νίκη με το ίδιο επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θέλει να δει παρόμοια και καλύτερη εμφάνιση. Η ομάδα του δημιούργησε 15 τελικές προσπάθειες, μετουσιώνοντας τις 6 σε γκολ.

Ο Άρης θα δώσει ρυθμό στον αγώνα, πιθανολογούμε πως θα δούμε και αρκετά γκολ. Η απόδοση στο Οver 2,5 φτάνει μέχρι και το 2.00. Από τη στιγμή που εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη πιθανότητα, τότε το 2,00 αποτελεί σημείο με στοιχηματική αξία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε με το Copa Libertadores και την αναμέτρηση της Αρχεντίνος Τζούνιορς με τη Φλουμινένσε. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας μόλις μία ήττα στην πρόσφατη εξάδα αναμετρήσεων τους (3-2-1). Το δε τελευταίο διάστημα έχουν βρει ρυθμό επιθετικά και ως εκ τούτου σκοράρουν σταθερά 2 γκολ εδώ και 3 ματς. Στα της διοργάνωσης, οι Αργεντινοί πέρασαν σχετικά εύκολα στους "16" και μάλιστα γνώρισαν την ήττα μόλις μία φορά (3-2-1).

Σε καμία περίπτωση δεν βλέπουμε την ίδια σταθερότητα στη Φλουμινένσε. Το ρεκόρ της (2-2-2) δείχνει την κατάσταση της το τελευταίο διάστημα και αν δεν είχε την έδρα, όπου βγάζει την ποιότητα που διαθέτει, θα ήταν ακόμα χαμηλότερα τα νούμερα της. Στο Copa Libertadores πέρασε ως πρώτη στον 4ο όμιλο, ενώ χαρακτηριστικό των παραπάνω είναι πως μονάχα τη Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού (1-0-2) κέρδισε εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους και η αλήθεια είναι πως δε δίνουν εύκολα δικαιώματα (4-2-1 το πρόσφατο σερί), ενώ απόψε θα κοιτάξουν να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, αφού στον επαναληπτικό στο Μαρακανά γνωρίζουν πως δεν θα έχουν εύκολο έργο. Η Φλουμινένσε ναι μεν είναι ποιοτικότερο σύνολο, όμως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εκτός έδρας, καθώς στα τελευταία οκτώ ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει γνωρίσει επτά ήττες! Θα στηρίξουμε, λοιπόν, τον άσο που προσφέρεται στο 2.37, ενώ για καλύτερη απόδοση μπορεί να συνδυαστεί με το Over 1,5 γκολ., σκαρφαλώνοντας έτσι στο 3.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Άρης Λεμεσού: Over 2,5 (2.00), 21:30
  • Αρχεντίνος Τζούνιορς – Φλουμινένσε: 1 & Over 1,5 (3.25), 01:00

Και το καλοκαίρι παίξε στοίχημα σε όλα τα σπορ με έξυπνες αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος καθημερινά στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ