TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το σερί του ασταμάτητου Ελ Κααμπί

Προγνωστικά στοιχήματος: Το σερί του ασταμάτητου Ελ Κααμπί
EUROKINISSI

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις 2.32 και 3.90 από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Έφθασε η μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό, η πρόκληση ενός ευρωπαϊκού ημιτελικού είναι μπροστά, φθάνει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε. Το κλίμα στην τουρκική ομάδα είναι περίεργο με όσα έχουν συμβεί εντός συνόρων, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και αυτό είναι που προβληματίζει. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν πολλές σπουδαίες προσωπικότητες, που μπορούν να κάνουν την διαφορά, Τζέκο, Τάντιτς, Μπατσουαγί, Φρεντ έχουν παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στους ερυθρόλευκους, αρχικά η ασύλληπτη ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια η μείωση της διαφοράς από την κορυφή στο πρωτάθλημα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει καταφέρει να βελτιώσει τον Ολυμπιακό σε πολλούς τομείς, ο Βάσκος τεχνικός μπορεί και παίρνει το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές του. Το σημερινό τεστ έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας, αλλά αν θες να προχωρήσεις, πρέπει να ανταγωνιστείς σπουδαία κλαμπ και παίκτες αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Ομαδάρα η Λεβερκούζεν αλλά δεν παίζει μόνη της

Εκτιμώ αφάνταστα τα όσα έχει πετύχει η φοβερή και τρομερή Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, την Κυριακή πιθανότατα θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της! Μιλάμε για μια ομάδα που είναι αήττητη όλη τη σεζόν, 41 επίσημα ματς (36 νίκες, 5 ισοπαλίες) οι αριθμοί τα λένε όλα. Είναι το ίδιο εντυπωσιακή και στην Ευρώπη, αν και στον προηγούμενο γύρο, έζησε ένα δράμα κόντρα στην Κάραμπαγκ, πέτυχε ανατροπή πρόκρισης στις καθυστερήσεις! Σήμερα φιλοξενεί την κάτοχο του Conference League, Γουέστ Χαμ, η οποία έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σεζόν, αλλά βρίσκεται μέσα στους στόχους της, διαθέτει μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός έχει ψυχολογία, είναι στα πάνω του, ο Μεντιλίμπαρ τον έχει μεταμορφώσει, από την άλλη υπάρχει ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Δεν είναι εύκολη η προσέγγιση σε σημείο, θα επιλέξω να σκοράρει ο σούπερ φορμαρισμένος Ελ Κααμπί, των 27 γκολ στη σεζόν (10 στην Ευρώπη) η απόδοση στο 2.32.

Δεν διαφωνώ είναι φαβορί η Λεβερκούζεν και κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά δεν μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για τον «άσο» του 1.40. Το διπλό πληρώνει σχεδόν 8.00, το λες και πρόκληση. Δεν θα πάω σε τόσο μεγάλο ρίσκο, αλλά το στοίχημα είναι αποδόσεις και η ευκαιρία είναι στην έκπληξη, θα επιλέξω Χ2 & over 1.5 στο υψηλότατο 3.90!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ελ Κααμπί να σκοράρει (απόδοση 2.32), 19:45
  • Λεβερκούζεν – Γουέστ Χαμ: Χ2 & over 1.5 (απόδοση 3.90), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ