TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Το Σαν Μαμές υποδέχεται του θριαμβευτές του Κυπέλλου

Athletic Bilbao's supporters wave their team flag during their Spanish League soccer match against Real Madrid, at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Sunday, Feb. 2, 2014. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Οι φίλοι της Αθλέτικ στο Σαν Μαμές @ 2014 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.95 και στο 3.25 κάνει από το πρόγραμμα της Κυριακής ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Η Μπιλμπάο ζει μεγάλες στιγμές, η κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από 40 χρόνια έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλη την πόλη, σε όλη την χώρα των Βάσκων. Μεγάλη η πίεση από την διαδικασία των πέναλτι, αλλά το αποτέλεσμα μετράει και η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατέκτησε το τρόπαιο. Σήμερα η γιορτή θα συνεχιστεί, θα κορυφωθεί, στο σπίτι της ομάδας, στο Σαν Μαμές, κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο, όπως είναι η Βιγιαρεάλ και η ανάγκη για τρίποντο είναι τεράστια, καθώς υπάρχει σε εξέλιξη η μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης (χθες νίκησε την Τζιρόνα και ξέφυγε στο +5) για την 4η θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League. Το "κίτρινο υποβρύχιο" διανύει μια δύσκολη σεζόν, θεωρητικά έχει μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει ένα εισιτήριο για το Conference League, πρακτικά θα πρέπει να γίνει υπέρβαση.

Συνεχίζονται οι… προκλήσεις για τη Ρόμα

Ο Ντε Ρόσι έχει καταφέρει να αλλάξει τη χρονιά για τη Ρόμα, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, την Πέμπτη ήρθε και η νίκη επί της Μίλαν και μάλιστα εκτός έδρας, η οποία δίνει τεράστια προοπτική πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa League. Όλα όσα κάνει η άλλοτε… σημαία των τζαλορόσι πιάνουν, οι παίκτες καταφέρνουν και φέρνουν εις πέρας το αγωνιστικό πλάνο με ακρίβεια. Σήμερα υπάρχει η κρίσιμη αναμέτρηση με την Ουντινέζε, ξανά μακριά από την πρωτεύουσα και η χθεσινή ισοπαλία της Μπολόνια με την Μόντσα, δίνει την ευκαιρία στη Ρώμα, σε περίπτωση νίκης να πλησιάσει την 4η θέση στον έναν βαθμό! Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηρεμήσει, λύγισαν την προηγούμενη εβδομάδα από την Ίντερ στις καθυστερήσεις, βρίσκονται μόλις 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν κάτι από το ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπιλμπάο έχει ανέβει επίπεδο, η κατάκτηση του Κυπέλλου της δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση, η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα που δεν μπορεί να κλειστεί, το ματς λογικά θα ανοίξει, επιλέγω 1 & goal/goal.

Η Ρόμα έχει πολλές και συνεχόμενες υποχρεώσεις, ο Ντε Ρόσι πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση, ίσως κάνει κάποιες αλλαγές, η Ουντινέζε από την πλευρά της… καίγεται για βαθμούς, θα ρισκάρω με την ισοπαλία, η οποία πληρώνει 3.25

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουντινέζε - Ρόμα: Χ (απόδοση 3.25), 19:00
  • Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.95), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ