BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο της Νότιγχαμ και οι ιταλικές άμυνες

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς της Ρόμα κόντρα στην Σέριφ για το Europa League | 14 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς της Ρόμα κόντρα στην Σέριφ για το Europa League | 14 Δεκεμβρίου 2023 @2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα ανοιχτά γήπεδα της Ευρώπης στις γιορτές όπου δεν λείπουν τα ντέρμπι.

Ξεκίνημα από το Νησί, εκεί όπου έχουμε την απογευματινή αναμέτρηση της ημέρας μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την πρώτη της νίκη με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στον πάγκο πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι και μάλιστα σε ζόρικη έδρα κόντρα στη Νιούκαστλ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κέρδισε με ανατροπή την Άστον Βίλα (από 0-2 το γύρισε σε 3-2), τα αμυντικά προβλήματα όμως παραμένουν, με τα λάθη στα μετόπισθεν να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ και στα 2 παιχνίδια της με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο (1-0-1) το παλεύει, ειδικά επιθετικά όπου έχει βρει και 5 τέρματα. Η έδρα αποτελεί δυνατό χαρτί για την ίδια και με τον νέο τεχνικό περιμένουμε σιγά σιγά να αρχίσει να διορθώνει τα κακώς κείμενα εντός έδρας. Η Γιουνάιτεντ είναι ασταθής και μακριά από το σπίτι της αγνοεί το τρίποντο εδώ και 3 παιχνίδια, ενώ και στα τρία αυτά ματς απέτυχε να σκοράρει.

Με βάση, λοιπόν, τα παραπάνω, θα πάμε στον άσο του 3.20.

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι στην Ιταλία μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρόμα. Η Γιουβέντους παραμένει στο -4 από την κορυφή, συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλεια της νίκης. Εντός έδρας έχει καλή παρουσία, με έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια, όμως οφείλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Η Ρόμα κέρδισε το ντέρμπι με τη Νάπολι (2-0) και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, οπότε βασικός της στόχος για σήμερα είναι να μην ηττηθεί, προκειμένου να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην τετράδα. Γενικότερα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, όπου δεν μπορεί να κερδίσει προσπαθεί να μη χάσει και συνήθως τα καταφέρνει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι ντέρμπι με τα όλα του το σημερινό ματς. Η Γιουβέντους θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, την ώρα που η Ρόμα θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Δεδομένα, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι και ειδικά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν το μυαλό τους πρώτα στην άμυνα.

Τα παραπάνω, λοιπόν, μας οδηγούν στην ισοπαλία, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 3,20), 19:30
  • Γιουβέντους – Ρόμα: Χ (απόδοση 3.20), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα στην περίοδο των εορτών παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και μελετημένα προγνωστικά.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ