BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο της Λούτον και η πίεση της Σεβίλλης

Ο Αντεμπάγιο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λούτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Δεκεμβρίου 2023
Ο Αντεμπάγιο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λούτον κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 10 Δεκεμβρίου 2023 @2023 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την Premier League και την La Liga με σημεία σε αποδόσεις έως και 4,00.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπέρνλι με την Λούτον. Εξακολουθεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της η γηπεδούχος, με δεδομένο πως μετρά ισάριθμες ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, με την συνολική της εικόνα στον αγωνιστικό χώρο να είναι σταθερά μέτρια. Χαρακτηριστικό είναι πως έχει σκοράρει μόλις σε 2/5 αναμετρήσεις της, γεγονός που δείχνει μία επιθετική δυσπραγία.

Στο πιο πρόσφατο δείγμα της ηττήθηκε με 1-0 από την Τότεναμ για το θεσμό του FA Cup, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο. Η Λούτον από την άλλη βγάζει μαχητικότητα σε κάθε της αγώνα και μάλιστα έχει ηττηθεί μόλις σε μία από τις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της (2-1-1) και αυτή από την Τσέλσι με το οριακό 3-2. Στον τελευταίο της αγώνα για το FA Cup αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μπόλτον και θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός την ερχόμενη βδομάδα. Εκτός έδρας έχει τα θέματά της, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ηττηθεί μόνο σε 3/6 εξόδους της (2-1-3).

Και οι δύο ομάδες δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή τους στην Premier League, αλλά η φιλοξενούμενη έχει δείξει καλύτερα στοιχεία μέχρι στιγμής, ενώ η Μπέρνλι δεν τρομάζει με τις εντός έδρας επιδόσεις της (1-0-9). Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπέρνλι και τα αμυντικά κενά που αφήνει, η Λούτον θα βρει αρκετούς χώρους να κάνει τη ζημιά. Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο του διπλού σε απόδοση 4,00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Σεβίλλης με την Αλαβές για την Primera Division. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν δυσκολίες κόντρα στη Φερόλ (Β’, 2-1) για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα γνώρισαν την ήττα με χαρακτηριστική ευκολία 2-0 εντός έδρας από την Μπιλμπάο και άκουσαν τα εξ αμάξης από το απαιτητικό κοινό τους. Μόλις στο +1 αυτή τη στιγμή από την επικίνδυνη ζώνη και είναι λογικό να υπάρχει φόβος και πίεση. Θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση πάντως η Σεβίλλη, μήπως και συνέλθει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αλαβές πήρε την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου, επικρατώντας της Μπέτις. Εκεί θα αντιμετωπίσει, όμως, την Μπιλμπάο εκτός έδρας και πιθανότατα θα λάβει τέλος η φετινή πορεία της στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην πανίσχυρη Σοσιεδάδ, αν και θα μπορούσε να κερδίσει, καθώς το τελικό 1-1 (στο 76' με πέναλτι το 1-0) έγινε από απροσεξία – αδράνεια – ατυχία στο 90+6’.

Η Σεβίλλη είναι σε κακή κατάσταση, αλλά και η Αλαβές εκτός έδρας δεν κερδίζει (0-4-6 φέτος). Θα μείνουμε μακριά από τα σημεία και πάμε στα κόρνερ των Ανδαλουσιάνων. Είναι υποχρεωμένοι να πιέσουν από το πρώτο λεπτό, καθώς νέα πιθανή γκέλα θα προκαλέσει… σύρραξη στο Σάντσεθ Πιθχουάν! Θα πάμε στο over 4,5 στα κόρνερ της Σεβίλλης και εξηγούμε. Στην έδρα τους πήραν 6,3 κόρνερ μέσο όρο ανεξαρτήτως αντιπάλου και 5,2 με την Αλαβές, αμφότερα στα τελευταία 10 παιχνίδια. Το Over 4,5 κόρνερ της Σεβίλλης δίνει 1,55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι – Λούτον: 2 (απόδοση 4.00), 21:45
  • Σεβίλλη – Αλαβές: Σεβίλλη over 4,5 κόρνερ (απόδοση 1.55), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ