ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Το μεταμορφωμένο Τορόντο και η παράδοση του Ορλάντο

Οι Λορέντσο Ινσίνιε και Τζόναθαν Οσόριο του Τορόντο μονομαχούν με τον Γουιλφρίντ Καπτούμ του Νιου Ίνγκλαντ
Οι Λορέντσο Ινσίνιε και Τζόναθαν Οσόριο του Τορόντο μονομαχούν με τον Γουιλφρίντ Καπτούμ του Νιου Ίνγκλαντ © 2022 MARY SCHWALM/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση στα παιχνίδια Νάσβιλ - Τορόντο και Ορλάντο - Νιου Ίνγκλαντ για το MLS.

Πλούσιο το στοιχηματικό πρόγραμμα απόψε στο MLS με συνολικά 13 αναμετρήσεις. Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι αυτό ανάμεσα στο Νάσβιλ και στο Τορόντο (07/08 03:00 Live από το SPORT24).

Το Τορόντο μετά τις προσθήκες του Μπερναρντέσκι και Ινσίνιε έχει αλλάξει εντελώς αγωνιστικό πρόσωπο. Κέρδισε εμφατικά με 4-0 τη Σάρλοτ εντός έδρας και στην αμέσως επόμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία 0-0 εκτός από το Νιου Ιγκλαντ, σε ένα ματς ωστόσο που άξιζε να κερδίσει, καθώς είχε δοκάρι με τον Μπερναρντέσκι και χαμένο πέναλτι με τον Ινσίνιε στο 81'.

Το θετικό πάντως για τους Καναδούς είναι ότι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι τη στιγμή, ενώ προηγουμένως μετρούσαν 29 σερί αγώνες, που δέχονταν σταθερά τουλάχιστον ένα γκολ.

Το Νάσβιλ δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι. Έχει μόνο μία νίκη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-4-2). Επίσης, στα προηγούμενα επτά παιχνίδια του εντός έδρας κέρδισε μόνο το Σιάτλ, ενώ στην εξίσωση θα πρέπει να προσθέσουμε και τον παράγοντα κούραση, διότι μεσοβδόμαδα έπαιξε στο Πόρτλαντ (1-1), σε αντίθεση με το Τορόντο, που είχε μπροστά του μία εβδομάδα για να προετοιμαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί τον άσο στο 1.80, αγνοώντας ουσιαστικά την εμφανή βελτίωση του Τορόντο μετά τις μεταγραφές που έκανε. Μας δίνουν έτσι το δικαίωμα να πάμε στη διπλή ευκαιρία σε απόδοση άνω του 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο προκύπτει από τον αγώνα του Ορλάντο με το Νιου Ινγκλαντ (07/08 02:30 Live από το SPORT24). Εδώ έχουμε δύο ντεφορμέ ομάδες. Το μεν Ορλάντο είναι χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), το δε Νιου Ίνγκλαντ συμπλήρωσε έξι (0-4-2).

Τα μεταξύ τους ματς πάντως στη Φλόριντα παραδοσιακά προσφέρουν μεγάλα σκορ. Είναι εντυπωσιακό ότι στις προηγούμενες οκτώ συναντήσεις τους με γηπεδούχο το Ορλάντο επαληθεύτηκε σε όλες το Goal/Goal και το Over 3,5. Μάλιστα σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια σημειώθηκαν συνολικά 39 γκολ, δηλαδή σχεδόν πέντε κατά μέσο όρο.

Με βάση την παράδοση αξίζει να πάρουμε το συνδυαστικό Goal/Goal και Over 2,5 κοντά σε τιμές διπλασιασμού. Σε δυάδα με τη διπλή ευκαιρία του Τορόντο αγγίζουμε το 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ορλάντο – Νιου Ίνγκλαντ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.98), 02:30
  • Νάσβιλ – Τορόντο: Χ2 (απόδοση 2.02), 03:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ