ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το μυαλό στο Λιμπερταδόρες η Βελέζ, πέφτει ο άσος

Ο τεχνικός της Ουνιόν Σάντα Φε, Γκουστάβο Μουνούα
Ο τεχνικός της Ουνιόν Σάντα Φε, Γκουστάβο Μουνούα © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ουνιόν Σάντα Φε με τη Βελέζ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Σημαντική μεταβολή απόδοσης παρατηρείται στην αναμέτρηση της Ουνιόν Σάντα Φε κόντρα στη Βελέζ για το πρωτάθλημα της Αργεντινής (00:00 Live από το SPORT24). Ο άσος άνοιξε σε τιμές στο 2.30-2.40 και πλέον έχει φτάσει ακόμη και κάτω από το 2.00 στους περισσότερους μπουκ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Βελέζ έχει μπροστά της κρίσιμο επαναληπτικό παιχνίδι για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες και πιθανότατα θα κατέβει απόψε με εναλλακτική σύνθεση.

Την προηγούμενη Τετάρτη η Βελέζ κέρδισε την Ταγέρες 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Δεδομένα, όλο το βάρος αυτή την περίοδο θα το ρίξει στο Λιμπερταδόρες, το οποίο είναι ο μεγάλος της στόχος.

Άλλωστε, στο πρωτάθλημα δεν κυνηγάει απολύτως τίποτα, είναι χωρίς νίκη επτά αγωνιστικές (0-5-2) και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, που έφερε 1-1 με τη Γοδόι Κρουζ, έκανε ξανά ροτέισον.

Η Ουνιόν από την άλλη είναι σε ικανοποιητική αγωνιστική κατάσταση, αφού τρέχει αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (4-2-0). Δεν έπαιξε την προηγούμενη εβδομάδα, διότι είχε ένα ατύχημα η αποστολή της πηγαίνοντας στην Κόρδοβα για το παιχνίδι με την Ταγέρες. Αυτό σημαίνει ότι προέρχεται από το 2-1 επί της Γοδόι Κρουζ εντός έδρας.

Συμπερασματικά, κίνητρο και φόρμα είναι στην πλευρά της Ουνιόν. Αντίθετα, στη Βελέζ το μυαλό ήδη "ταξιδεύει" στο παιχνίδι που ακολουθεί για το Λιμπερταδόρες με την Ταγέρες. Αναμενόμενη η πίεση στον άσο. Παραμένει επιλογή στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Σάντα Φε – Βελέζ: 1 (απόδοση 1.95), 00:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ