BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το μεγάλο φαβορί και τα γκολ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ του Γκαρνάτσο στην έδρα της Τσέλσι | 4 Απριλίου 2024
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζουν γκολ του Γκαρνάτσο στην έδρα της Τσέλσι | 4 Απριλίου 2024 @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει στα σημερινά προγνωστικά του Betmarket, με επιλογές σε αξιόλογες αποδόσεις.

Σαλερνιτάνα - Αταλάντα

Ξεκινάμε από τη μάχη της ουραγού Σαλερνιτάνα, με την Ευρωπαία Αταλάντα.

Η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός στην κατάταξη της Serie A και ήδη έχει στο μυαλό της τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Αγωνιστικά, δεν είναι καλά και συνεχίζει να αποδεικνεύει πως δίκαια υποβιβάζεται, διότι μετρά έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια, εκ των οποίων σε πέντε δέχθηκε από τουλάχιστον δύο γκολ. Επιπλέον, εντός έδρας έχει χάσει οκτώ από τα 10 τελευταία ματς.

Η Αταλάντα έρχεται από θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Μαρσέιγ (1-1), για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τον επαναληπτικό να είναι την επόμενη Πέμπτη. Σχετικά με το πρωτάθλημα, μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας σκοράρει σε όλες από τουλάχιστον δύο τέρματα. Όσον αφορά τη βαθμολογία, είναι πολύ κοντά στην πεντάδα και την έξοδο στο Champions League, οπότε το κίνητρο είναι πολύ υψηλό.

Η Αταλάντα έχει το κίνητρο, αλλά και την καλύτερη ομάδα. Οι γηπεδούχοι περιμένουν απλά να ολοκληρωθεί η σεζόν, συνεπώς οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο εδώ. Περιμένουμε λοιπόν από την ομάδα του Γκασπερίνι να... καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, ώστε στη συνέχεια να κάνει διαχείριση δυνάμεων.

Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε μέσω του BetBuilder το «2 ημίχρονο/2 τελικό & Over 1.5» που είναι σε απόδοση 2.12.

Ουντινέζε - Νάπολι

Παραμένουμε στην Ιταλία και σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Θετικά ξεκίνησε η εποχή Καναβάρο στην Ουντινέζε, με Χ στην έδρα της Μπολόνια (1-1). Βέβαια, είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι έτσι πρέπει να κάνει μεγάλη μάχη για να καταφέρει την παραμονή. Επιπλέον, δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, με μόνο θετικό το ότι σκόραρε στα τρία πιο πρόσφατα, οπότε σήμερα θα κάνει το παν για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Η Νάπολι δεν κέρδισε στην έδρα της με τη Ρόμα (2-2) κι έτσι δεν πήρε τρίποντο για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ μετρά μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της (1-4-2). Όσον αφορά τη βαθμολογία, είναι στο -5 από την έβδομη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, οπότε δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Πρέπει λοιπόν να βγάλει αντίδραση κα να γυρίσει την κατάσταση, γιατί τα περιθώρια στενεύουν.

Βαθμολογικό κίνητρο έχουν και οι δύο, ενώ αμφότερες ψάχνουν αντίδραση. Η Ουντινέζε έχει την έδρα και την αύρα του Καναβάρο, ενώ η Νάπολι την ποιότητα. Στοιχηματικά, περιμένουμε γκολ και από τις δύο, οπότε θα πάμε με το Goal/Goal που είναι σε απόδοση 1.70.

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τα σημερινά προγνωστικά κλείνουν στην Premier League, με μία επιλογή από την αγορά των γκολ.

Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση από τότε που την ανέλαβε ο τεχνικός Γκλάσνερ, καθώς δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-1-0), με την επιθετική της γραμμή να είναι εξαιρετική, διότι έχει πετύχει συνολικά 9 γκολ σε αυτά τα ματς

Βαθμολογικά είναι αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, γεγονός που της επιτρέπει να παίζει και πιο απελευθερωμένα, πράγμα που την κάνει τρομερά επικίνδυνη, ειδικά εντός έδρας όπου αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της (3-1-1 το σερί της στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων μπροστά στο κοινό της και μοναδική ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να παρουσιάζει ένα τρομερά ασταθές πρόσωπο στην Premier League, γεγονός που φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα της (1-3-1 στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα). Παράλληλα, εμφανίζει τις ίδιες αμυντικές αδυναμίες από την αρχή της σεζόν και δεν είναι τυχαίο το ότι δέχεται σταθερά από τουλάχιστον δύο γκολ στα 4/5 πιο πρόσφατα δείγματα της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά κρατά την τύχη στα χέρια της αναφορικά με την εξάδα (δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο), καθώς αν κερδίσει τις τέσσερις εναπομείναντες αναμετρήσεις (έχει ματς λιγότερο), τότε δε τη νοιάζει τι θα κάνουν οι αντίπαλοι της.

Το ενδιαφέρον στα προγνωστικά του σημερινού (06/05/24) αγώνα ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να γίνει στα γκολ και το Over 3,5 του 2,25 από τις στοιχηματικές εταιρίες. Αμφότερες διαθέτουν αρκετά αποτελεσματικές επιθέσεις, οι οποίες μετουσιώνουν την παραμικρή ευκαιρία σε γκολ, όμως αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη (η Πάλας δέχτηκε γκολ σε 3/5 πιο πρόσφατα ματς της, ενώ η Γιουνάιτεντ και στις 8 τελευταίες εμφανίσεις της ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαλερνιτάνα - Αταλάντα: 2ημ./2τελ. & Over 1,5 (απόδοση 2.12), 19:00
  • Ουντινέζε - Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
  • Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Over 3,5 (απόδοση 2.25), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ