BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο βγάζει νικητές

Ο Μάριο Γκέτσε με τη φανέλα της Άιντραχτ
Ο Μάριο Γκέτσε με τη φανέλα της Άιντραχτ @ 2022 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα είναι από τις αναμετρήσεις της Γερμανίας και της Ιταλίας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Βέρντερ Βρέμης. Με στόχο την εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη πορεύονται οι γηπεδούχοι, αν και της λείπουν τα θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Η Άιντραχτ δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουνιόν, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες, ενώ προηγουμένως είχε χάσει από την Ντόρτμουντ. Στόχος για σήμερα δεν είναι άλλος από το να μη χάσει έδαφος απέναντι σε μία ομάδα που είναι κακή κατάσταση αυτό τον καιρό. Η Βέρντερ από την άλλη, παρότι έτρεξε το προηγούμενο διάστημα ένα καλό σερί και μάζεψε αρκετούς πόντους, πλέον δεν είναι καθόλου καλά. Βέβαια, παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από ήττα εντός έδρας απέναντι στην Βόλφσμπουργκ, ενώ έχει να κερδίσει εδώ και ενάμιση μήνα μετρώντας πέντε σερί ήττες και μία ισοπαλία.

Έχουμε δύο ομάδες σε κακή κατάσταση, όμως θα εμπιστευθούμε την έδρα της Άιντραχτ και θα πάμε με την νίκη των γηπεδούχων που μπορούν μπροστά στο φανατικό κοινό τους να πάρουν το ζητούμενο. Ο άσος παίζει σε απόδοση 1,83.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την μάχη της Σαλερνιτάνα με την Σασουόλο για την Serie A. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας, όμως ακόμη και μετά την ήττα από την Μπολόνια (3-0), δεν μπορούμε να πούμε πως έχουν εξελιχθεί σε... σάκο του μποξ. Η κακή ψυχολογία και η έλλειψη αμυντικής συνέπειας δεν της επιτρέπει να πάρει αποτελέσματα. Η Σασουόλο ήρθε ισόπαλη με την Ουντινέζε (1-1 και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, αλλά μόλις έναν βαθμό πίσω από το να βγει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Οι εκτός έδρας εμφανίσεις της παραμένουν η αχίλλειος πτέρνα, διότι μετρά οκτώ διαδοχικές ήττες. Στο σημερινό παιχνίδι όμως, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, καθώς αν δεν κερδίσει και τον τελευταίο της βαθμολογίας, τότε ποιον θα κερδίσει;

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουμε δύο ομάδες με κάποια καλά χαρακτηριστικά, η Σασουόλο βέβαια έχει περισσότερα, όμως καμιά τους δεν έχει καλή αμυντική λειτουργία. Το θέμα είναι πως οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά μεγάλο κίνητρο, την ώρα που η Σαλερνιτάνα φαίνεται πως έχει αποδεχθεί τον υποβιβασμό της. Γι’ αυτό και θα πάμε στο 2 DNB, που είναι σε απόδοση 1.57.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης: 1 (απόδοση 1.83), 21:30
  • Σαλερνιτάνα – Σασουόλο: 2DNB (απόδοση 1.57), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ